Special — 14 mai 2014 at 03:41

Mitea, mai vinovat ca Gica Dobre

by

Sub inaltul patronaj al primariei din localitate, in acest week-end se vor desfasura Zilele Comunei Modelu. Cu acest prilej, derby-ul dintre Inainte Modelu si Victoria Chirnogi – cele mai bune echipe din campionatul judetean la aceasta data – va debuta la ora 13:00. Primarul modelenilor, Gica Dobre, nu se va putea bucura de aceasta sarbatoare din cauza faptului ca a fost suspendat pana la finalul campionatului dupa ce la finalul meciului de la Curcani l-a jignit pe observatorul Olivian Capra.
Decizia luata de catre Comisia de Disciplina aseara are acoperire regulamentara, dar poate fi atacata in termen de cinci zile. Insa nu Auras Dumitru, Mihai Stroe sau Daniel Tutuianu trebuie trasi la raspundere acum. Hotararea de ieri este cat se poate de justa, dar a intervenit pe fondul unei nemultumiri absolut justificate la adresa brigazii de arbitri.
„Centralul” Liviu Mitea si „asistentul” Valentin Barza au incercat sa favorizeze formatia gazda, permitandu-le celor de la Curcani sa joace foarte dur. „Liniorul” s-a facut de ras cu cateva semnalizari caraghioase si va ajunge impreuna cu colegul sau de la centru in fata Comisiei de Disciplina a Arbitrilor. Mitea si Barza au fost cei care au provocat reactia lui Dobre. Ca urmare, pe langa faptul ca nu au fost drepti, cei doi au fost si autorii morali ai faptelor comise de catre primarul din Modelu.
Daca Dobre s-a ales cu o suspendare pana la finalul sezonului, acelasi lucru trebuie sa se intample si arbitrii. Primarul va scoate din buzunar 400 de lei. O sa-l usture, dar trebuie sa ii usture si pe Mitea si pe Barza. Ca sa isi dea seama de greseala facuta, cei doi trebuie sa stea acasa pana la vara nu doar la meciurile din Liga a 4-a, ci si la cele din Categoria Onoare. Astfel, cei doi vinovati ai intregului scandal iscat la Curcani vor ramane fara o sursa consistenta de venit si vor reflecta de doua ori mai mult inainte de a face vreo prostie.
In cazul in care Daniel Stefan – Gascanu va decide sa ii delege pe cei doi la meciurile din Categoria, Mitea si Barza vor putea spune ca ii „doare la basca”, iar Gica Dobre va avea tot dreptul din lume ca sa se declare nemultumit de noua conducere a AJF Calarasi.

Comments are closed.