SPORT — 13 mai 2014 at 15:07

Gica Dobre, trimis in vacanta!

by

Observatorul Olivian Capra s-a transformat in spaima primarilor din judetul Calarasi. Dorel Dorobantu, de la Fundulea, a primit 4 etape de suspendare dupa incidentele de la finalul meciului cu Modelu. Observatorul acelui joc a fost Olivian Capra. Acum, primarul Gheorghe Dobre, de la Modelu, a fost suspendat pana la finalul campionatului dupa ce la finalul jocului pe care echipa sa l-a castigat la Curcani l-a jignit pe acelasi Olivian Capra. Observatorul a consemnat arbitrajul tendentios al „centralului” Liviu Mitea si al „asistentului” Valentin Barza, astfel ca cei doi vor ajunge joi in fata Comisiei de Disciplina a Arbitrilor. Sa se faca dreptate pana la capat. Mitea a arbitrat intr-o singura directie la Curcani. Pentru o fapta asemanatoare, Gabriel Dociu a primit o suspendare de sase etape dupa meciul dintre Chirnogi si Fundulea, scor 3-0.

1.     Victoria Chirnogi – Dunarea Ciocanesti
 
Jucatorul Bidirean Dragos de la Victoria Chirnogi se suspenda o etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 lit. A din ROI coroborat cu 43 lit. B si E din ROAF.
 
2.     Viitorul Curcani – Inainte Modelu
 
 Jucatorii Romanescu Ionut Dumitru de la Viitorul Curcani si Rosu Serban de la Inainte Modelu se suspenda 2 etape fiecare si 100 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 43 lit. B din ROI.
 Jucatorul Bold Ionel de la Viitorul Curcani se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 lit. B din ROI.
Oficialul Zamfir Gigel de la Viitorul Curcani aflat in stare de suspendare, i se majoreaza perioada de suspendare cu inca o luna in baza art. 56 din ROI.
Pentru incidentele petrecute la sfarsitul jocului, cand un om de ordine a patruns pe teren si a lovit cu pumnul un jucator de la echipa oaspete, Comisia de Disciplina hotaraste suspendarea terenului Viitorul Curcani o etapa si 200 lei penalitate financiara in baza art. 11 din ROI.
 Oficialul Dobre Gheorghe de la Inainte Modelu se suspenda pana la sfarsitul acestei editii de campionat si 400 lei(recidiva) penalitate financiara in baza art. 7 din ROI, pentru fapte consemnate in raportul de observare.
Pentru notele obtinute in raportul de observare arbitrii partidei Mitea Liviu si Barza Valentin ambii din Oltenita, se inainteaza spre analiza si judecata Comisiei de Disciplina a Arbitrilor.
 
3.     Tricolorul Jegalia – Soimii Unirea
 
Jucatorul Postu Nicusor de la Soimii Unirea se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI.
 
4.     Unirea Spantov – Avantul Luica
 
Jucatorul Ghetea Valentin de la Unirea Spantov caruia I s-a oprit carnetul de legitimare dupa sfarsitul jocului, se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI.
 
5.     Partizan Crivat – C.S.M. Oltenita
 
Jucatorul Stanciu George de la Partizan Crivat se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art 41 din ROI.

Comments are closed.