SPORT — 12 mai 2014 at 07:24

Sarulesti, week-end de vis!

by

In week-end, bioritmul sportiv al jucatorilor de la Dinamo Sarulesti a fost in concordanta cu elanul sportiv si emotional. Echipa de seniori a reusit sambata una dintre surprizele etapei, reusind sa se impuna la Fundulea, cu 2-1. „Nu a fost nici un blat. Am castigat pentru ca am fost mai buni. Pentru ce sa cumparam noi meciuri daca aveam 8 puncte inaintea jocului? La ce ne mai foloseste”, a declarat Florin Dumitru, delegatul dinamovistilor.
Ieri, la Oltenita, in cadrul campionatului judetean de juniori D, Sarulesti a dat lovitura dupa ce s-a impus cu 5-4 in fata celor de la Atletic Junior Calarasi. „L-am batut de l-am rupt pe Ghiuta. Puteam sa le dam mai multe. Nu inteleg cum s-a intamplat sa-i batem asa tare, probabil ca nu a avut toti jucatorii pe teren sau au fost ai mei prea buni”, sustine acelasi Dumitru.
In acest moment, Dinamo Sarulesti mai are doar sanse teoretice sa evite retrogradarea. „O sa jucam in Categoria Onoare fara nici un fel de rusine. Noi vrem sa demonstram ca la Sarulesti se poate juca fotbal. Avem o singura rugaminte din partea celor de la AJF Calarasi, sa ne repartizeze in Seria B anul viitor pentru ca acolo va exista si intrecere de juniori”, afirma dinamovistul.

No Comments

  1. un arbitru care trebuie batut la fiecare meci, nu are nici o treaba cu fotbalul, in minute un jucator al echipei Dinamo Sarulesti a fost lovit fara minge, iar arbitru nu a acordat absolut nimic, iar la faza imediat urmatoare, atacantul echipei din sarulesti scapase singur cu portarul, fiind faultat dur de portar, iar arbitrul in loc sa-i acorde cartonasul rosu, a fluierat finalul jocului.. rusine d`le bondoc!

    • Eu as spune ca a fost mai mult o razbunare a lui Bondoc, dupa bataia care a luat-o la meciul cu Independenta,altfel nu se explica de ce un jucator de la Sarulesti este calcat desi era la pamanat si jocul oprit iar altul este lovit fara minge la 1m de arbitru.In niciuna din situatii nu s-a aratat nici macar cartonas galben.Nu mai zic de faultul in postura de ultim aparator al portarului gazdelor.Fundulea nu a practicat un joc dur dar unii jucatorii au fost poate frustrati ca pot pierde cu cea mai slaba echipa din campionat.

      • Explicatia lui dupa meci a fost una foarte clara „N-am vrut sa acord cartonas rosu!”

  2. O cronica obiectivă și pentru asta multumesc Sorin .lasăm o impresie frumoasă pe final si sperăm ca la anul vom promova inapoi la liga4 .cu o baza frumoasa si cu niște copii de mai mare frumusete speram să schimbăm impresia falsă crceața asupra comunei sarulesti.si vezi ca sunt stelist dinainte să ma nasc.pregătește-te de proces