SPORT — 10 mai 2014 at 16:23

Treaba buna se face cu valorile locale

by

Meciul de astazi a fost unul intens, lehlienii incercand sa faca uitata infrangerea de etapa trecuta, survenita in ultimul minut, la Oltenita, dintr-un penalty controversat. Au reusit acest lucru, ba chiar a fost mai usor decat se asteptau. Vreme minunata de fotbal si un stadion care s-a prezentat in conditii excelente. Meciul a curs intr-o singura directie, oaspetii de la Radovanu avand doar trei-patru suturi, care insa nu i-au pus probleme portarului Alex Dumitru.
Revenind la meci, Victoria Lehliu a aratat ca se poate lucra doar cu jucatori autohtoni, asta dupa ce au renuntat la serviciile jucatorilor veniti de la Stefan cel Mare, singurul care mai face „naveta” fiind chiar portarul mentionat mai sus. Ocaziile au curs doar intr-o singura directie, insa startul a fost dat de catre Radovanu, care a incercat sa inscrie din lovitura libera, in minutul 6, mingea fiind respinsa peste transversala de portarul gazdelor. Apoi a iesit la rampa atacul lehlian, cu Vernescu si Lemnaru pe centru si extremele Haidu si Calin. Acesta din urma a consemnat si prima ocazie pentru lehlieni, mingea lovind transversala. Extrema cealalta, Haidu, are si ea ocazia in minutul 20 sa inscrie insa mingea este prinsa de portarul advers, dupa o lovitura cu capul. Minutul 25, iese la rampa si Lemnaru Dorin, care reuseste sa deschida scorul in urma unui penalty, acordat corect, mingea lovindu-l in mana pe fundasul oaspetilor. Vernescu incearca si el poarta cu un voleu superb, insa aceeasi transversala se opune. Ultima ocazie a reprizei a apartinut aceluiasi Calin, care a tras la firul ierbii, langa bara, mingea fiind respinsa cu greu de portarul stelist. Oaspetii, dupa ocazia din minutul 6, au incercat atacuri, zadarnice, care se opreau in piciorul lui Costache sau erau respinse de fundasii centrali lehlieni.
Repriza a doua, a inceput in aceleasi coordonate, Vernescu reusind sa mareasca diferenta (min 49), fiind urmat la 10 minute, de Haidu, care a dus scorul la 3-0, in urma unei erori facuta de portarul advers. Radovanu, revine in atac insa apararea lehliana ramane pe pozitii. In minutul 71, Lemnaru are ocazia sa faca dubla, insa, dupa ce a fentat si portarul advers, sutul sau a fost prea slab si mingea a fost scoasa de pe linia portii. Schimbare de „aur”, iese Vernescu si in locul lui Intra in atac, veteranul Pantilimon. La nici 10 minute dupa ce a intrat pe teren acesta a reusit sa mareasca diferenta, la 4-0, in urma unei lovituri de cap imparabile. Scor final 4-0 si Lehliu urca pe locul 6, in urma remizei dintre Unirea Manastirea si Agricola Borcea.
In meciul de juniori, gazdele s-au distrat, reusind sa castige cu 7-1. O victorie venita ca o descatusare, dupa o serie de rezultate negative.

Comments are closed.