SPORT — 8 mai 2014 at 02:17

Esti calarasean daca…

by

CSM Calarasi a ratat promovarea directa in Liga Nationala dupa ce a pierdut in mod categoric meciul cu HC Vaslui, scor 21-26. Moldovenii s-au comportat excelent pe teren, dar si in tribuna, galeria oaspetilor fiind formata din oameni spalati, multi dintre ei facand deplasarea pe cont propriu la Calarasi. Portretul calaraseanului care a urmarit meciul de handbal de duminica difera insa de cel al vasluianului sarac ce nu s-a sfiit sa bage mana in buzunarul sau mic pentru a ajunge pe Borcea. Iata descrierea localnicilor care au fost in Sala Polivalenta la meciul de trista amintire cu HC Vaslui.
– Daca ai fost la meciul cu Vaslui si ai dat check-in pe Facebook la „Sala Polivalenta Calarasi”, nu exista nici un dubiu, esti calarasean.
-.Daca in momentul in care echipele se aflau la incalzire nu stiai in care jumatate se afla elevii lui Sabin Dacau, esti calarasean.
– Daca ti-a fost lene sau rusine sa falfai steguletul ce l-ai gasit pe scaun cand ai ajuns in sala, e clar, esti calarasean.
– Daca nu ai strigat in viata numele orasului tau la un meci de handbal, stiu, esti calarasean.
– Daca i-ai aratat degetul mijlociu lui Sandu Iacob atunci cand acesta ti-a intins mana barbateste, esti si taran, dar esti si calarasean.
– Daca joci in Liga Nationala si ai stat in tribuna la meciul cu Vaslui, esti handbalist foarte bun, dar esti calarasean.
– Daca ai stat in sala pana la finalul meciul cu Vaslui doar pentru ca afara ploua, esti calarasean.
– Daca esti de parere ca Paraianu, Saulescu ori Sania au fost pe „dos”, esti calarasean.
– Daca ti se pare ca Sania este figurant pentru ca si-a facut mot, esti calarasean.
– Daca la finalul jocului ai plecat din sala fara sa ii aplauzi pe cei de la Vaslui, care ne-au batut de nu ne mai revenim nici daca ne uda cineva cu apa, esti marlan, esti calarasean.
– Daca l-ai injurat pe Dragulin ca plateste salarii uriase unor handbalisti expirati, ai dreptate, esti calarasean.
– Daca nu cunosti cine e handbalistul cu iubita blonda pe care la finalul meciului l-ai auzit vorbind urat la telefon despre orasul in care este platit regeste, e nasol, esti calarasean.
– Daca habar nu ai cine este Tibi Popovici, nu e nici o problema, nu stie nici el, dar tu esti calarasean.
– Daca tu crezi ca o echipa care nu a fost in stare sa castige meciul cu Vaslui poate trece de un baraj cu doua echipe din Liga Nationala, esti visator, esti calarasean.
– Daca nu te intereseaza unde va avea loc turneul de baraj pentru ca nu vrei sa mergi pe cheltuiala ta ca sa incurajezi echipa orasului tau, esti calarasean.
– Daca nu te-a mirat faptul ca a plouat in Sala Polivalenta, esti calarasean.
– Daca habar nu ai cand se fluiera „joc pasiv”, dar iti dai cu parerea despre handbal, nu-i nimic, esti calarasean.
– Daca esti de la echipa de fotbal, ai salariu mic, te cheama Serban, Stefan sau Topor si ai aplaudat pe toata durata meciului si ai strigat fara incetare „CSM! CSM”, esti calarasean, dar un calarasean model. Jos palaria, Dunarea!
– Daca te enerveaza aceste randuri, esti calarasean, dar arata ca lucrurile stau cu totul altfel incurajand echipa de handbal indiferent de situatie. Nu este o rusine sa strigi numele orasului tau. „Calarasi! Calarasi!
– Daca esti platit cu 3.000 de euro pe luna ca sa joci „mima”, nu esti nici handbalist, nu esti nici macar calarasean, esti un mercenar.

No Comments

  1. Cred ca nu au vrut sa strige Calarasi ca ca nu confunde cu Calarasi din Republica Modova.