SPORT — 7 mai 2014 at 08:28

"Nu suntem pregatiti pentru Liga"

by

HC Arges Pitesti se afla pe locul al doilea in Seria B a Diviziei A la handbal masculin si, foarte probabil, va incheia sezonul pe aceasta pozitie, fapt ce ii da dreptul ca participe la barajul pentru promovarea in Liga Nationala, alaturi de CSM Calarasi si ocupantele ultimelor doua locuri din clasamentul final al primului esalon al handbalului romanesc.
Pitestenii il au ca antrenor pe calaraseanul Titel Raduta, 47 de ani, cel care a jucat handbal pe Borcea in aceeasi echipa cu Costica Francu si Lucian Hoinaru. Tehnicianul de la HC Arges Pitesti este un om cu picioarele pe pamant si marturiseste ca nu stie in acest moment daca formatia pe care o pregateste se va prezenta la barajul programat la sfarsitul lunii mai.
„In acest moment, noi nu suntem pregatiti pentru promovarea in Liga Nationala. Nu ne-am propus un astfel de obiectiv. Noi ne-am dorit sa terminam cat mai sus in clasament. Vom merge la o discutie cu autoritatile locale, cu oamenii care ne sustin din punct de vedere financiar, pentru a vedea daca are rost sa mergem la baraj. Nu stiu daca are rost sa cheltuim bani mergand la baraj daca nu suntem pregatiti pentru Liga Nationala. Noi nu avem buget pentru a juca in esalonul superior si nici nu dispunem de valori individuale. Nu are rost sa promovam si sa fim ciuca batailor. Oricum, deocamdata nu stiu ce vom face pentru ca vreau sa vorbim cu oamenii care ne sustin”, a declarat antrenorul Titel Raduta.
 

No Comments

  1. florian costel

    Nu are rost sa promovam si sa fim ciuca batailor……………….un adevar mare,valabil si la altii!!!!!