Special — 7 mai 2014 at 10:05

"Ghiuta nu este sanatos la cap"

by

Pus la zid de catre Adrian Ghiuta, patronul AS Atletic Junior Calarasi, Doru Dinca – Motanu raspunde acuzatiilor lansate asupra sa si a forului fotbalistic judetean. Presedintele AJF Calarasi este de parere ca Ghiuta este mereu nemultumit si pune acest lucru pe seama faptului ca acesta a intrat in panica dupa ce pe Borcea au aparut inca patru echipe noi cu activitate in sectorul juvenil. Este vorba despre Dunarea, Portul, National si Sport Team.
„Mereu cand vine la AJF Calarasi, Ghiuta ne cearta. Zice ca e incult si nu stie sa foloseasca computerul. Ne reproseaza ca nu l-am anuntat din timp ca trebuie sa joaca meciul cu DimSoft Bucuresti, dar noi am primit fax de la FRF luni si in aceeasi zi l-am contactat pe el. Nu este vina noastra ca un conducator de echipa nu cunoaste regulamentul”, spune Motanu.
Acesta recunoaste ca si-a palmuit baiatul pe vremea cand evolua pentru Atletic Junior Calarasi. „Am gresit cand am intrat in vestiar. Am fost foarte nervos o palma fiului meu pentru ca m-a persiflat”, a explicat presedintele AJF Calarasi, care neaga ca ar avea ceva personal cu Ghiuta. „Lui ii place barfa. Vorbeste mult, prost si fara rost. Eu nu l-am obstructionat in nici un fel. El trebuie sa tina cont ca acest campionat s-a desfasurat in turul campionatului, cand seful Comisiei de Copii si Juniori era Lucan, care e antrenor la el. In retur, Cornel Ticu a devenit sef in locul lui Lucan. Vina pentru ceea ce s-a intamplat apartine tuturor, dar Ghiuta este ultimul care poate face reprosuri la adresa noastra. Bogdan Leu, de la Portul, a cerut sa nu se joace vreun meci in perioada in care el este plecat la turneul din Grecia. Atunci cand a facut programul, Ticu a tinut cont de acest lucru. Lui Ghiuta nu i-a convenit si a cerut si el o amanare pentru perioada in care a fost plecat”.
Presedintele AJF Calarasi promite ca va lua masuri impotriva AS Atletic Junior Calarasi. „Ii vom sanctiona pentru aceasta neprezentare. Voi supune Comitetului Executiv situatia lui Ghiuta pentru ca nu mi se pare normal ca el sa nu onoreze competitia. El nu are club, nu are sediu, nu are nimic. El are club doar ca sa faca bani, nu ca sa creasca copii. Acum nu vrea sa mearga mai departe pentru ca asta inseamna cheltuiala, dar incearca sa dea vina pe noi ca sa nu se trezeasca cu reprosuri din partea parintilor care au copii la el in echipa”, promite Motanu.
Doru Dinca dezminte acuzatiile potrivit carora Daniel Stefan – Gascanu i-ar fi cerut lui Ghiuta 3.000 de lei pentru arbitrii care urmau sa oficieze la meciurile programate cu ocazia turneului amical organizat de catre Atletic Junior Calarasi. „Minte cand spune ca Gascanu i-a cerut 3.000 de lei. Au venit parintii la mine si mi-au reprosat ca Ghiuta le-a cerut cate 50 de lei pentru arbitri. Cand l-am intrebat pe Ghiuta de ce a facut asta, mi-a zis ca asta era singura solutie ca se mai scoata si el niste bani. Ghiuta nu este sanatos la cap, vorbeste in numele nostru”, explica presedintele AJF Calarasi.
 

Comments are closed.