SPORT — 7 mai 2014 at 14:01

Crivat, Sevilla oltenitenilor!

by

Emotii ca la Sevilla pentru localnicii care au venit sa vada cel mai frumos meci de fotbal din istoria comunei Crivat! Chiar Astazi se implinesc 28 de ani de cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, iar Partizan Crivat si CSM Oltenita au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide cine trebuie sa mearga in sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Dupa primele 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 4-4. Dupa disputarea celor doua reprize de prelungiri, egalitatea s-a mentinut, dar scorul a urcat la 5-5. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, acolo unde elevii lui Virgil Bogatu s-au dovedit mai norocosi, reusind sa se impuna cu scorul final de 10-9. Rezultatul nu este deloc grozav pentru olteniteni daca ne raportam la trecutul fotbalistic al orasului aflat la varsarea Argesului in Dunare. Te doare inima si iti vine sa iei un camion cu algocalmin cand afli ca Oltenita a ajuns sa se chinuie pana si cu Partizan Crivat. 
UPDATE 8: Crivat rateaza! Oltenita se califica in sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. 
UPDATE 7: Oltenita marcheaza, scor 4-5!
UPDATE 6: Crivat marcheaza, scor 4-4!
UPDATE 5: Oltenita marcheaza, scor 3-4!
UPDATE 4: Crivat a ratat penalty!
UPDATE 3: Oltenita a ratat penalty!
UPDATE 2: Crivat – Oltenita, 3-3 in acest moment la penalty-uri!
UPDATE 1: Partida dintre Partizan Crivat si CSM Oltenita isi va alege castigatoarea dupa executarea loviturilor de departajare. Dupa primele 90 de minute, cele doua formatii s-au aflat la egalitate, scor 4-4. Dupa disputarea celor doua reprize de prelungiri, scorul a fost tot egal, 5-5. Dunarea Gradistea a invins cu 2-1 pe Agricola Borcea in prelungiri. La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1.
In cel mai echilibrat meci din faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, Dunarea Ciocanesti s-a impus cu 1-0 la Ulmeni. Unicul gol al meciului a purtat semnatura veteranului Florin Anghel, 36 de ani, care a punctat pentru formatia antrenata de catre Cornel Ticu imediat dupa startul reprizei secunde.
 
1979883_10201269772537164_1961795810_n
Inainte Modelu, virtual campioana judeteana, a trecut cu 11-1 de Viitorul Dalga. Victoria Chirnogi, ocupanta locului secund in Liga a 4-a, s-a impus fara probleme pe terenul celor de la Viitorul Soldanu. Venus Independenta si Progresul Fundulea s-au calificat in faza urmatoare a competitiei pentru ca Zarea Cuza Voda, respectiv Victoria Dragos Voda, au refuzat sa participe la Cupa Romaniei. Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, a anuntat ca va lua masuri impotriva celor care desconsidera competitia KO.
Meciurile Partizan Crivat – CSM Oltenita, scor 4-4 dupa 90 de minute, si Dunarea Gradistea – Agricola Borcea, scor 1-1 la finalul primelor 90 de minute de joc, au intrat in prelungiri.

No Comments

 1. cum adica ma ,panna si cu partizan crivat s.au chinuit,de parca ar fi fost cine stie ce echipa. vino sa vezi diferenta si apoi sa vb

  • Sorin Anghel

   M-am raportat la trecutul glorios al Oltenitei. In urma cu 4 decenii, SNO termina pe locul 3 in Divizia B. Oltenita are 20000 de locuitori, in vreme ce Crivat are cca 2000. Diferente mari, care nu au contat azi. Felicitari voua, celor de la Crivat! Speram sa apreciezi faptul ca am scris frumos despre acest meci, numindu-l cel mai frumos din istoria acestei tinere comune.

 2. interesant este ca partizan crivat a trecut in turul urmator chiar daca au fost eliminati,pt ca s-au calificat 7 echipe si mai trebuia una….sursa arena media

 3. e adv ce spui tu…. dar ne.ai mai deranjat tu odata cand ne.ai facut capsunari. acolo joaca baieti din mai multe localitati,inclusiv bucuresti,budesti,etc.

  • Sorin Anghel

   Crivat este o comuna cunoscuta de catre toata lumea drept o localitate unde se cultiva capsuni.

 4. se cultiva mai multe,dar ce treaba avem noi jucatorii

  • Sorin Anghel

   Daca joci la Jiul Petrosani sau la Sahtior Donetk, esti miner. Daca joci la Petrolul Ploiesti, esti gazar. Daca joci la Farul, esti marinar. Daca joci la Sportul Studentesc, esti student. M-am exprimat suficient de clar?

 5. bine ,mai sorine e ca tine,stai linistit ca intelegem,jucam si noi fotbal de ceva timp,si nici 4 clase nu avem

 6. Nu trebuie să da-ți vina pe Sorin ca va face capsunari dak cultivați capsuni. Capsunari au salvat românia de faliment prin bani trimisi din spania.calcă apa ca te ineci adisor.

 7. Atat de multa prostie ca la Crivat nu am vazut nicaieri. Jucatorii isi injurau adversarii, ii loveau fara minge, numai meciul nu ii preocupa. Este o rusine daca ar merge mai departe aceasta echipa plina de Analfabeti si oameni fara educatie fotbalistica

 8. Ce faci adisor te-ai înecat.faci acuzații fara acoperire,asta inseamna calomnie.dă-i pe gsp poate înveți su tu fotbal

 9. Domnul Jean tin sa-mi cer scuze public tuturor celor care au avut probleme la meciurile noastre … totusi cred ca ar fi mai elegant sa aveti un limbaj mai elocvent