SPORT — 7 mai 2014 at 10:23

Bataie intre Pitesti si Sebes

by

Duminica, HC Arges Pitesti a invins cu 28-14 pe Vointa Sebes si a egalat la puncte formatia din Transilvania. Gazdele au castigat partida intr-o maniera clara, dar in ultimele minute s-a iscat o bataie generala cum rar se intalneste chiar si in mediul „academic” din cadrul campionatului judetean de fotbal al judetului Calarasi. Click aici pentru o bataie ca la manual! In acest moment, HC Arges ocupa locul al doilea in clasamentul Seriei B a Diviziei A la handbal masculin, avand mari sanse sa se claseze pe aceeasi pozitie si la finalul campionatului, fapt ce i-ar da dreptul sa participe la barajul pentru promovarea in Liga Nationala, acolo unde va avea de infruntat CSM Calarasi si doua echipe din Liga Nationala.
„Nu totul a fost roz pe parchet, deoarece pe finalul întâlnirii, mai exact cu un minut şi jumătate înainte de fluierul de încheiere, s-a petrecut un moment ce nu are nimic în comun cu spiritul de fair-play. Pe un contraatac al argeşenilor, un jucător al oaspeţilor l-a lovit cu pumnul, fără minge, în barbă, pe Tibi Mureşan, sportivul gazdelor. În acel moment spiritele s-au încins, iar jucătorii de pe băncile de rezerve s-au luat, efectiv, la bătaie, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine prezente la meci. După calmarea spiritelor, arbitrii au acordat patru cartonaşe roşii, două de fiecare parte. Din echipa gazdă au văzut roşu în faţa ochilor Ionuţ Roua şi Adrian Dragomir. Chiar şi aşa, elevii lui Titel Răduţă au mai reuşit să marcheze de două ori, ultimul gol ridicând sala în picioare. Marcatorii gazdelor în jocul de ieri au fost: George Cadar, 9 goluri, Horia Marinescu, 7, Gabi Mărgărit, 4, în timp ce Răzvan Mateoniu, Adrian Arbone, Ionuţ Roua şi Andrei Dragomir au marcat câte două goluri”, scrie www.sportarges.ro!
Presa care apare la Alba Iulia a vazut altfel incidentul. „Pe un contraatac al argeşenilor, un jucător al oaspeţilor l-a lovit cu pumnul, fără minge, în barbă, pe Tibi Mureşan, sportivul gazdelor. În acel moment spiritele s-au încins, iar jucătorii de pe băncile de rezerve s-au luat, efectiv, la bătaie, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine prezente la meci. După calmarea spiritelor, arbitrii au acordat patru cartonaşe roşii, două de fiecare parte. Din echipa gazdă au văzut roşu în faţa ochilor Ionuţ Roua şi Adrian Dragomir, iar de la oaspeţi Adrian Ţone şi Iancu Mărginean, aflaţi în focul evenimentelor”, puncteaza Ziarul Unirea.
 

Comments are closed.