SPORT — 7 mai 2014 at 07:21

Alin Sania, suspendat o etapa

by

In campionatul Diviziei A la handbal masculin, Seria A, CSM Calarasi mai are de disputat un singur meci. Acesta se va desfasura la 18 mai pe terenul celor de la HC Buzau. Elevii lui Sabin Dacau si-au crescut foarte mult sansele de a castiga partida de peste 10 zile dupa ce interul stanga, Alin Sania, a fost suspendat o etapa de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Handbal.
In partida cu HC Vaslui, scor 21-26, Sania a fost cel mai slab om de pe teren. In plus, la jumatatea celei de-a doua reprize el a fost eliminat de pe teren pentru ca ar fi lovit un adversar cu cotul in figura. Sania se apara si sutine ca decizia arbitrilor a fost gresita. „Daca il loveam cu cotul in gura, trebuia sa cada pe spate si sa i se sparga buza sau sa i se umfle nasul sau orice alta zona a fetei. Eu l-am prins pe jucatorul de la Vaslui de omoplat, iar el a cazut pe burta”, a declarat handbalistul calarasean.

No Comments

  1. Sania a fost slab duminica dar inclin sa cred ca nu l-a lovit pe adversar. Pana la urma handbalul a devenit si un sport de contact, cu multe dueluri fizice . Cartonasul rosu se impunea mai degraba pentru evolutia sa si asa poate se trezeste.

  2. florian costel

    Elevii lui Sabin Dacau si-au crescut foarte mult sansele de a castiga partida de peste 10 zile dupa ce interul stanga, Alin Sania, a fost suspendat o etapa……………esti chiar rau!!!!!!!