SPORT — 6 mai 2014 at 18:14

Incantatoarea Dunarea Calarasi

by

Dupa o serie de rezultate nefaste, la Calarasi a iesit astazi soarele. Dunarea a trecut cu 2-0 de Gloria Popesti Leordeni si a obtinut astfel primele puncte in play-off. In acest moment, gruparea „galben-albastra” are o zestre de noua puncte, dar ramane tot pe locul sase, fara nici o sansa la promovarea. Imbucurator nu este doar rezultatul, ci si jocul elevilor lui Ion Rauta.
Victoria de astazi vine ca un adevarat pansament pentru miscarea sportiva calaraseana. Dupa dezastrul de la handbal, consemnat in urma cu doua zile, Calarasiul avea nevoie de o bula de oxigen. A oferit-o Dunarea, o echipa saraca, dintr-un oras sarac. Intotdeauna victoriile celor saraci sunt mai frumoase decat cele ale granzilor. Pentru acest lucru se cuvine sa ii adresam multumiri antrenorului Ion Rauta si jucatorilor ce au invins Gloria Popesti – Leordeni. Astazi, la stadion au fost infinit mai putini spectatori decat au fost duminica la handbal, numai ca la fotbal tribuna se populeaza cu oameni care vin sa vada un spectacol sportiv, indiferent de calitatea lui, nu de cetateni care vin pe arena doar pentru a da check-in pe Facebook.
Mircea Stefan a reusit un gol de senzatie si a aratat ca forma buna din jocul precedent, de la Afumati, nu a fost intamplatoare. Marian Serban a facut 2-0 in minutul 34 si ramane in continuare cel mai important marcator al Dunarii din acest sezon. Evolutia calarasenilor a incantat publicul care a venit in numar neasteptat de mare pe Stadionul Ion Comsa. Etapa viitoare, Calarasi va juca in deplasare, pe terenul celor de la CS Stefanesti.
 
Dunărea Călăraşi – Gloria Pop. Leordeni         2-0
M. Ştefan (14), M. Şerban (34)    
FC Voluntari – Viitorul Axintele            1-1      

S. Rădoi (33) / A. Luca (30)
CS Afumaţi  – CS Ştefăneşti 2-1      
Balgiu (27), Vlada (52) / Voican (80)

No Comments

  1. felicitari ,dar ati batut o echipa fara 7 titulari….