SPORT — 6 mai 2014 at 10:07

Inca o sansa pentru CSM Calarasi

by

In loc sa-si caute bilete de vacanta in locuri exotice, handbalistii de la CSM Calarasi sunt prizonieri in Sala Polivalenta pentru inca trei saptamani. Federatia Romana de Handbal a confirmat in aceasta dimineata ca la sfarsitul lunii mai va avea loc un turneu de baraj pentru stabilirea echipelor ce vor evolua in sezonul viitor pe prima scena a handbalului romanesc.
Deocamdata nu se stie locul de disputate a turneului, dar se discuta despre Ploiesti si Buzau. Din Liga Nationala vor participa ocupantele locurilor 11 si 12. Acestea pot fi CSM Bucuresti, CS Caras-Severin sau CSU Suceava. In Seria B a Diviziei A numele echipei ce va incheia campionatul pe locul al doilea este necunoscut. In acest moment, HC Arges Pitesti si Vointa Savin Sue Sebes se afla la egalitate de puncte.
Fiecare echipa va disputa cate trei partide, la finalul turneului urmand sa se intocmeasca un clasament pe baza caruia sa se decida echipele ce vor evolua in Liga Nationala. FRH a anuntat ca primele doua formatii vor avea acces la prima scena a handbalului romanesc, dar este posibil ca si locul al treilea sa fie unul cu noroc din moment ce formatia CSM Oradea, ocupanta primului loc in Seria B a Diviziei A, a anuntat neoficial ca nu are posibilitati financiare pentru a evolua in Liga Nationala.

No Comments

  1. Mai stim noi un baraj castigat fara nici o realizare majora. Poate de data asta chiar vom juca in liga. Desi sunt ferm convins ca acesti mercenari vor aranja si meciurile din baraj, jucand la pariuri .