ACTUALITATE — 6 mai 2014 at 11:41

E bine sa scapam de CSM Bucuresti

by

Invinsa de HC Vaslui duminica, scor 21-26, CSM Calarasi nu mai poate incheia campionatul Diviziei A la handbal masculin, Seria A, pe primul loc. Elevii lui Sabin Dacau au insa o sansa mare la sfarsitul acestei luni, cand va avea loc un turneu de baraj pentru desemnarea a doua echipe ce vor evolua in sezonul viitor in Liga Nationala.
In play-out Ligii Nationale, Grupa a II-a, s-au disputat pana acum doua jocuri. CSU Suceava a invins pe CS Caras-Severin cu 24-23, in vreme ce cosmarul calarasenilor din Cupa Romaniei, CSM Bucuresti, a intrecut pe CSU Suceava cu 29-16. In acest moment, formatia din Capitala este considerata favorita la salvarea de la retrogradare.
In acest moment mai sunt de jucat urmatoarele partide: CS Caras-Severin – CSM Bucuresti (14 mai), CS Caras-Severin – CSU Suceava (17 mai), CSU Suceava – CSM Bucuresti (21 mai) si CSM Bucuresti – CS Caras-Severin (24 mai). Formatia din Capitala pare avantaja de program in acest moment.
Bucurestenii nu doar ca „ne-au scos din sala” in urma cu cateva luni, la Ploiesti, in Cupa Romaniei, dar au o echipa agresiva, bine pregatita fizica, apropiata ca stil de joc cu HC Vaslui. In plus, CSM Bucuresti dispune de un buget urias, urmand ca in sezonul urmator sa atace calificarea in play-off. Ca urmare, este bine ca noi sa ne rugam ca CS Caras-Severin, echipa cu mari probleme financiare, si CSU Suceava, formatie unde calaraseanul Panait evolueaza ca extrema dreapta, sa ne iasa in cale la baraj.
CS Caras-Severin este antrenata de catre Aihan Omer, considerat in lumea handbalului romanesc drept „regele apararii”. Formatia a evoluat in acest sezon la Drobeta Turnu Severin, iar anul trecut i-a avut in loc pe Eremia Paraianu, Tiberiu Popovici si Iulian Andrei, jucatori aflati acum sub comanda lui Sabin Dacau.
CSU Suceava este o echipa cu bani putini si are in componenta jucatori foarte tineri. In Bucovina, antrenorul Razvan Bernicu este contestat de catre suporteri din cauza rezultatelor slabe din acest sezon. CSM Calarasi are in acest moment in lot trei jucatori din Suceava. Este vorba despre extremele Razvan Gavriloaia si Adrian Mitrea, precum si de portarul Iulian Andrei.
Cea de-a patra echipa care va merge la baraj se va alege dintre Vointa Sebes si Arges Pitesti. In acest moment cele doua formatii se afla la egalitate de puncte in clasamentul Seriei B a Divizie A la handbal masculin. In cazul in care situatia nu se va schimba pana la finalul sezonului, argesenii vor merge la turneul de baraj datorita rezultatelor mai bune din meciurile directe. HC Arges Pitesti este antrenata de catre calaraseanul Titel Raduta.

Comments are closed.