SPORT — 6 mai 2014 at 17:56

Dorobantu, suspendat inca 2 luni

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a avut in aceasta seara o sedinta foarte agitata. Primarul orasului Fundulea, Dorel Dorobantu, a fost suspendat pentru urmatoarele doua luni. Edilul, aflat deja in stare de suspendare dupa ce la finalul meciului cu Modelu i-a amenintat pe arbitri cu moartea, a stat pe banca de rezerve a echipei sale in prima repriza a meciului de la Dragos Voda. Comisia de Disciplina a luat aminte de acest lucru si a luat masurile care se impuneau.
Acum este randul lui Daniel Stefan – Gascanu sa mute decisiv. Presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi trebuie sa ia masuri impotriva „centralului” Ionel Ivanciu, cel care i-a permis lui Dorel Dorobantu sa ia loc pe banca de rezerve desi se afla in stare de suspendare. Arbitrul s-ar putea apara spunand ca nu l-a vazut pe edil din cauza cozorocului.
La meciul dintre Budesti si Stefanesti, Comisia de Disciplina a decis ca ambele echipe sa piarda meciul cu 3-0. Gazdele au completat raportul arbitrului, dar nu au intrat pe teren, in vreme ce oaspetii au fost reprezentati doar de catre delegat, care nu a trecut in documentul oficial al partidei numele jucatorilor de la Stefanesti. Ca urmare, s-a considerat ca nici una dintre echipe nu s-a prezentat. In plus, arbitrul Liviu Mitea, jefuit la Negoiesti, a fost trimis la Comisia de Disciplina a Arbitrilor. Costica Sima, presedintele CS Budesti, are telefonul inchis si nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la cele intamplate duminica.
1. Viitorul 2010 Dalga – Unirea Dragalina
Luand in discutie contestatia formulata de delegatul echipei Unirea Dragalina, Gutu Nicolae, in privinta jucatorului cu nr. 2, Mitica Adrian ( Viitorul 2010 Dalga), Comisia de Disciplina constata contestatia intemeiata si in consecinta anuleaza rezultatul din teren,omologheaza partida cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Dragalina si suspenda delegatul echipei Viitorul 2010 Dalga, Toader Marian Catalin pe o perioada de 6 luni, incepand cu data prezentei si penalitate financiara de 100 lei in baza art. 29, lit. B, din ROI.
2. Avantul Pietroiu – Spicul Roseti
Jucatorul Panait Ionel, de la Avantul Pietroiu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 39 din ROI.
3. Steaua Lupsanu – Tricolorul Jegalia
Jucatorul Tudorache Madalin Nicolae de la echipa Tricolorul Jegalia se suspenda 4 etape si penalitate financiara de 100 lei in baza art. 41 din ROI.
4. Agricola Borcea – Avantul Dor Marunt
Jucatorul Manjescu Ionut de la Avantul Dor Marunt se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 40 din ROI. Jucatorul Chiratcu Costin Lucian de la Avantul Dor Marunt se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI. Delegatul Gheorghe Marian de la Avantul Dor Marunt se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Trandafir Petrica antrenorul echipei Avantul Dor Marunt se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 7 lit. B din ROI.
5. Victoria Dragos Voda – Progresul Fundulea
Oficialul echipei Progresul Fundulea, Dorobantu Dorel, aflat in stare de suspendare, se suspenda 2 luni si o penalitate financiara de 400 lei in baza art. 56 din ROI, pentru fapte consemnate in rapoartele oficiale.
6. C.S. Budesti – Viola Stefanesti
In baza art. 20, ambele echipe C.S. Budesti si Viola Stefanesti sunt sanctionate cu pierderea jocului cu dublu forfeit si 100 lei penalitate financiara pentru fiecare club iar delegatii celor 2 echipe se suspenda 4 etape fiecare si 200 lei penalitate financiara. Arbitrul Mitea Liviu se inainteaza catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor pentru completarea eronata a raportului.
7. Viitorul Curcani – Victoria Lehliu
Nedisputat din data de 30.04.2014, se omologheaza cu pierderea jocului cu 3-0 de catre Victoria Lehliu atat la juniori cat si la seniori si o penalitate financiara de 300 lei la seniori si 150 lei la junior in baza art. 22 din ROI.

No Comments

  1. eram sigur ca vedetele d la lehliu nu se prezinta la curcani pt ca le este frica sa nu isi ia bataie,dupa incidentele care au fost in tur

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *