SPORT — 5 mai 2014 at 10:09

Reactii din presa calaraseana

by

Infrangerea echipei de handbal CSM Calarasi este amplu tratata de catre presa online de pe Borcea. Ziarele calarasene au taxat cu moderatie esecul elevilor lui Sabin Dacau. Tunurile au fost puse pe Alin Sania, 31 de ani, interul stanga primind cartonasul rosu in repriza a doua, dupa ce a primit a treia eliminare de doua minute.
www.arenamedia.ro:  „Sania si Saulescu, marile dezamagiri!” este titlul articolului semnat de catre Octavian Caju. „Sunt absolut convins ca antrenorul Sabin Dacau nu are nici o vina. Tot dumnealui a obtinut victoria istorica din tur. La Calarasi, Saulescu si Sania au preferat sa-l ignore. Si rau au facut”, scrie autorul, care considera ca reprosurile ce ii sunt adresate acum primarului Daniel Dragulin nu se justifica.
www.editia.ro: „Nici macar motul lui Sania nu ne-a spalat onoarea” titreaza tabloidul calarasean. Prestatia lui Alin Sania din meciul cu Vaslui a fost una slaba. Totusi, Sania a iesit în evidentă cu noul său look. Probabil în tandem cu vremea de afară în care tuna şi fulgera, Sania si-a tras un „paratrăznet”, adică un mot în vârful capului. Nici măcar această schimbare de look nu i-a adus mai multă inspiratie, ba din contră după prestatia destul de slabă, spre finalul meciului a fost dat afară pentru că si-a lovit un adversar, primind un cartonas rosu„, este de parere Catalin Nitu, autorul articolului. 
www.obiectiv-online.ro: „Zi tulbure pentru CSM” este titlul articolului ce poarta semnatura lui Mircea Brandusa. „Paraianu si Sania au stins veioza inspiratiei in prima repriza, retragandu-se pe taramul erorilor, dominata de o teama indescifrabila de a arunca la poarta”, puncteaza ziaristul calarasean.

Comments are closed.