SPORT — 5 mai 2014 at 13:35

Dunarea joaca maine cu Popesti

by

Dupa trei infrangeri consecutive, Dunarea Calarasi va incerca maine sa castige primele puncte in play-off-ul Seriei C2. Elevii lui Ion Rauta vor avea de infruntat cu incepere de la ora 18:00 pe Gloria Popesti – Leordeni. In timpul sezonului regulat, calarasenii s-au impus pe teren propriu cu 2-1, la capatul un meci in care brigada de arbitri a inclinat balanta in favoarea gazdelor. Asta dupa ce ilfovenii au condus cu 1-0, scor la care portarul Dunarii, Gabriel Popa, a avut doua interventii salvatoare.
La finalul acelei partide, jucatorii oaspetilor au fost batuti in zona vestiarelor. Incidentele au fost provocate de catre „secundul” Cosmin Onofrei, devenit acum cel mai fidel om al „principalului” Ion Rauta. Pentru a evita o razbunare din partea celor de la Gloria, Onofrei a refuzat sa faca deplasarea la Popesti – Leordeni in retur. Atunci, elevii lui Sorin Colceag s-au impus cu 2-0 la capatul un meci in care calarasenii au evoluat foarte bine, dar nu au avut puterea de a impinge mingea in plasa portii adverse nici macar de pe linia portii.
Jocul de maine va incepe de la ora 18:00 si va fi arbitrat de o brigada formata din Gica Mihai, din Focsani, Adrian Banu si Emil Mateescu, ambii din Ploiesti. Observator pentru arbitri va fi Mihai Pais, din Galati, in vreme ce bucuresteanul Aurel Ionescu va fi observator de joc. Dunarea Calarasi este pe ultimul loc in play-off, avand sase puncte, in vreme ce Gloria Popesti – Leordeni este o pozitie mai sus, cu 12 puncte.

No Comments

  1. Pierde dunarea cu 1-0. Ca sa isi mentina seria la scorul asta. Probabil va scapa din nou serban singur cu portarul de 2-3 ori si va da in el. Istoria se repeta !