SPORT — 5 mai 2014 at 04:23

Crivat a spulberat Spantovul

by

Ceea ce trebuia sa fie derby-ul Seriei A din Categoria Onoare s-a transformat intr-un adevarat macel. Partizan Crivat a trecut cu 8-0 de Unirea Spantov si continua sa fie pe primul loc in clasament, avand un avans de 4 puncte fata de ocupanta locului secund, Unirea Frasinet, formatie ce a trecut cu 2-0 de AS Belciugatele.
 

No Comments

 1. o intrebare pentru totii cunoscatorii acestui minunat fenomen numit ‘FOOTBAL’ ,constand si intr-un premiu simbolic, VA PROMOVA PARTIZAN CRIVAT LA DIVIZIA D?

  • suporter independenta

   mai dna.Barbu ai umplut site-ul cu intrebari si comentarii,chiar crezi ca stie cineva daca va promova crivat? si daca tot o sa afli poate ne da si numerele la loto de sambata ca de ….mare este gradina ta doamne ,cum de ai scapat asa multi afara ?

 2. dragă suporter independenta.daca te deranj.nu am sa mai poztez nici un comentariu sau intrebari,

 3. Sorin Anghel

  Mai bine ne spui daca a fost sau nu a fost offside la faza din care a iesit penalty-ul prin care Oltenita a marcat golul victoriei in meciul cu Lehliu Gara.

 4. d-voastra ,ce ziceti a fost?

 5. alo independenta city,nu te am deranjat ,ma refeream daca crivat va fi de acord sa participe la liga 4, aici nu mai merge doar cu barem dublu doar la catva arbitri ,

  • suporter independenta

   poti face o cerere scrisa primarului din Crivat daca la anul poate sustine echipa la liga a 4 ,daca oamenii aceia se agita sa promoveze inseamna ca isi doresc sa participe intr-o liga mai puternica daca nu o sa lase locul altei echipe .Eu doar constatasem ca postezi comentarii peste tot si ma gandeam ca le stii pe toate,si daca tot le stii pe toate ma gandeam ca stii si problema celor din Crivat cu promovarea.

 6. dl Anghel Sorin,legea 11 din legile jocului este acordata de catre arbitri,nu spectatori ,si delegati sau jucatori ,din pacate nici eu nu am fost la acel meci .ar fi insemnat sa parcurg dus intors 300km.sunt erori la liga campionilor ,

 7. nu sunt din calarasi ,din imprejurimi,referitor la domnul din independenta,ai ceva impotriva mea? Impotriva pregatirii mele si a cunostintelor mele fotbalistice?

 8. Domnisoara ioana poate ne spui si noua ce pregătire ai ca vad ca te pricepi la comentarii.sărut mâinile si poate postezi si nr de tel. Daca esti bărbat nu ma interesează.