SPORT — 5 mai 2014 at 13:52

Alin Sania, acuzat de blat

by

UPDATE: Alin Sania a postat astazi pe Facebook urmatorul mesaj: „Ieri am trăit o mare dezamăgire in cariera mea de sportiv….cu toate că este greu sa revii după o astfel de înfrângere, țin sa multumesc spectatorilor prezenți ieri in sala polivalenta din Călărași și să i asigur că vom lupta până la capăt pentru a ne realiza obiectivul – promovarea in liga națională!!!”
Tabloidul Editia descrie evenimentele petrecute in vestiarul celor de la CSM Calarasi, dupa meciul de ieri, cu HC Vaslui, incheiat cu victoria moldovenilor, scor 21-26. Batranii Sania sau Paraianu au dat vina pe ceilalti coechipieri ca nu si-au facut bine treaba pe teren contra celor de la Vaslui”, scrie Catalin Nitu.
IMG_4671 (2)
Interul stanga Alin Sania si pivotul Eremia Paraianu nu sunt in cele mai bune relatii. Nu este un secret faptul ca in vestiarul echipei s-au format in acest moment doua gasti. Cei doi handbalisti evita in acest moment sa faca comentarii. Nici nu ar fi momentul. Paraianu si Sania nu sunt platiti ca sa se certe sau ca sa dea explicatii, ci ca sa joace handbal. Ei trebuie sa stearga cu buretele tot ce a fost pana acum si sa faca tot posibilul ca CSM Calarasi sa castige barajul pentru promovarea in Liga Nationala, daca acest baraj va exista.
Daca nu se va intampla asa, ambii vor avea de pierdut. Eremia Paraianu este un colos al handbalului contemporan si nu merita calcat in picioare. Insa perioada pe care a petrecut-o la Calarasi coincide cu debutul sau neoficial in antrenorat si ar fi pacat sa o faca cu stangul. Alin Sania e oltean si ca orice oltean are mult orgoliu. A facut parte din echipa care a adus Romaniei ultima calificare la un campionat mondial, dar acum este departe de valoare pe care a aratat-o in acel moment. Daca CSM Calarasi va ramane in Divizia A, sunt sanse mari ca urmatoarea echipa a interului stanga sa fie Teleormanul Alexandria. Si asta numai cu conditia ca Ioan Bota sa ii puna o vorba buna la „teleolteni”.
 

Comments are closed.