SPORT — 3 mai 2014 at 18:14

Modelu, campioana judeteana

by

Pentru prima oara in istoria fotbalului calarasean, Inainte Modelu a reusit sa castige titlul de campioana judeteana. Formatia antrenata de catre Valeriu Petrescu a invins astazi pe Unirea Manastirea, scor 3-0, devenind astfel matematic campioana judeteana. Cu cinci etape inainte de finalul sezonului, modelenii au un avans de 17 puncte fata de ocupanta locului secund, Victoria Chirnogi.
In runda de astazi, nici una dintre echipele ce se lupta pentru evitarea retrogradarii nu a reusit sa obtina vreun punct. Dupa ce saptamana trecuta a castigat la Sarulesti, Victoria Dragos Voda a cedat acum pe teren propriu, scor 1-0, in fata celor de la Progresul Fundulea. Gradistea a condus cu 1-0 la pauza in meciul de la Independenta, dar a pierdut la scor, 6-1, in cele din urma, iar Viitorul Curcani a tinut tabela imaculata in prima repriza a jocului de la Ciocanesti, dar a trebuit sa se recunoasca invinsa in cele din urma, 2-0.
Liga a 4-a, etapa a 15-a, rezultate: Inainte Modelu – Unirea Manastirea 3-0, Agricola Borcea – Avantul Dor Marunt 5-3, Victoria Dragos Voda – Progresul Fundulea 0-1, Dunarea Ciocanesti – Viitorul Curcani 2-0, Rapid Ulmeni – Dinamo Sarulesti 5-2, CSM Oltenita – Victoria Lehliu Gara 2-1, Steaua Radovanu – Victoria Chirnogi 2-4, Venus Independenta – Dunarea Gradistea 6-1.
 
 
 
 

No Comments

  1. inainte modelu ,a mai fost campioana a judetului,cu stere voca antrenor,dragii mei