SPORT — 2 mai 2014 at 02:32

"Vreau sa promoveze Calarasiul"

by

Cristian Antonaru, 30 de ani, este portar la Pandurii Tg. Jiu, formatie ce evolueaza in Liga Nationala de handbal masculin. Descoperit la Calarasi de catre antrenorul Ioan Bota, goal-keeper-ul este in concurenta directa cu un al calarasean, George Selaru, crescut pe Borcea de acelasi slefuitor de talenta, Ioan Bota. Stabilit acum la Craiova, Antonaru marturiseste ca este alaturi de CSM Calarasi in lupta pentru promovare.
„Imi doresc foarte mult ca CSM Calarasi sa castige meciul cu Vaslui si sa promoveze in Liga Nationala. Imi pare rau ca nu pot ajunge acasa, dar inca nu s-a terminat programul competitional. Vreau sa promoveze Calarasiului pentru ca am acolo multi prieteni care ar vrea sa se bucure de handbal. Echipa celor de la Calarasi este mai experimentata, dar meciul cu Vaslui va fi foarte greu”, a declarat Cristian Antonaru.
CSM Calarasi si HC Vaslui se vor afla fata in fata duminica, 4 mai, cu incepere de la ora 17:00. Pentru a promova in Liga Nationala, elevii lui Sabin Dacau au nevoie de numai un punct in partida cu moldovenii lui Leonard Bibirig. www.sportcalarasean.ro va transmite live text partida ce va avea loc la Sala Polivalenta.

Comments are closed.