Special — 2 mai 2014 at 03:40

Memoriu impotriva lui Brandusa

by

Adorat de un judet intreg dupa ce „l-a bagat” in Comisie pe Ionel Ivanciu, Mircea Brandusa a intrat in razboi cu arbitrii calaraseni. 17 „fluierici, unii mari si altii mici, au intrat in panica dupa ce idolul lor a ajuns sa fie suspendat doua etape si nu mai vor sa oficieze la meciurile la care Mircea Brandusa este trimis ca observator pe motiv ca acesta nu ar da dovada de obiectivitate.
Bogdan Leu, seful corpului de observatori, nu este in cele mai bune relatii cu Brandusa, dar a reactionat imediat cand a auzit ca subordonatii lui Daniel Stefan – Gascanu au facut un asemenea memoriu. „Nu e normal asa ceva. Arbitrul nu trebuie sa faca altceva decat sa arbitreze. Nu e treaba arbitrilor sa se declare nemultumiti de observatori. Brandusa a dat o testare, a luat nota buna si eu decid daca merge sau nu merge la jocuri, nu arbitrii. In plus, memoriul este adresat presedintelui AJF Calarasi, fara semnatura sefului arbitrilor, lucru care nu este normal. Nu ma intereseaza ce spun arbitrii pentru ca nici observatorii nu au pretentia sa nu observe anumiti arbitri. Fiecare sa isi faca treaba”, a declarat Bogdan Leu, care a marturisit ca nu il va delega niciodata pe Brandusa la un meci la care va arbitra Viorel Solomon. „S-au injurat, s-au amenintat si erau aproape sa se ia la bataie. Stiu lucrul acesta si nu are rost sa amplific cearta dintre ei. Solomon a venit la mine si m-a rugat, doar m-a rugat, vreau sa evidentiez acest aspect, daca se poate, daca este posibil ca sa nu il trimit pe Brandusa unde arbitreaza el. Pana acum am tinut cont de acest lucru pentru ca a venit si a vorbit frumos”, a precizat seful observatorilor calaraseni.
Demersul arbitrilor calaraseni este aberant. In primul rand, ei trebuiau sa comunice cu presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca – Motanu, prin intermediul lui Daniel Stefan – Gascanu, cel care este presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi. Daca lasa ca memoriul sa ajunga pe masa Motanului, Gascanu are o problema. Ori duce un razboi prostesc, fara miza, cu Brandusa, ori a vorbit aiurea saptamana trecuta, cand a zis ca nici un arbitru nu maraie in fata sa. In plus, Daniel Stefan ar trebui sa dea socoteala in fata Comitetului Executiv daca subordonatii sai au ajuns sa ameninte cu greva.
Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, sustine ca nu stie ce contine exact memoriul celor 17 arbitri, dar vrea ca saptamana viitoare sa poarte o discutie cu Bogdan Leu si cu Daniel Stefan pentru a inchide acest scandal care nu face deloc bine fotbalului calarasean. „Nu am primit nimic si nu stiu despre ce e vorba. Stiu doar ca este o nemultumire din partea arbitrilor fata de Brandusa. Daniel Stefan nu mi-a zis nimic, dar Brandusa m-a sunat, nu i-am putut raspunde si mi-a trimis un sms in care mi-a scris ca vor cadea capete si imi reprosa ca nu i-am spus nimic despre acest memoriu. Nu aveam ce sa-i spun daca nu l-am vazut. Nici unul dintre ei nu e usa de biserica, dar cineva trebuie sa se potoleasca. Voi avea o discutie saptamana viitoare cu seful observatorilor si cu seful arbitrilor. Nu cred ca voi tine cont de acest memoriu, dar nu pot sa ma declar multumit nici de Brandusa. Saptamana trecuta a scris un raport de 4 pagini la adresa lui Ivanciu, iar la final a adaugat cu pixul ca arbitrul nu a influentat rezultatul si nici desfasurarea partidei. Sunt doua lucruri care se bat cap in cap si ajungi sa nu mai intelegi nimic”, a declarat Motanu.
 

No Comments

  1. E negativ aspectul, dezamagitor că,un fost fobalist ,in timpul regretatei Celuloza si marea echipa din ani 80-86 ,DUNAREA CALARASI,fost conducator de club .cu promovare la diviza C ,Ceres Ciocănesti,sa se retraga din corpul de observatorii,numesc pe dl Marin Stefan,ar fi bine sa reveniti asupra decizie ,dl Stefan,

  2. sa fie sanatos ca el nu vrea sa supere pe nimeni vrea sa le dea la toti arbitrii nota 9 si aia sa fure la facut pe motanu de ras cand ia zis ca a fost penalti clar nu are ce cauta in fotbal