SPORT — 2 mai 2014 at 17:23

Clasica infrangere cu 1-0

by

Daca e vineri e Liga a 3-a, e Dunarea si, in mod obligatoriu, e infrangere cu 1-0. Gruparea „galben-albastra” s-a deplasat astazi la Afumati, acolo unde a intalnit o echipa mai buna, in compania careia a prestat un joc bun, numai ca meciul a fost unul modest. Din pacate, nu poti cataloga altfel un joc in care s-au trimis doar doua baloane pe spatiul portii.
Lovitura de cap a calaraseanului Stanciu a prins cadrul portii in minutul 55, dar portarul ilfovenilor a prins cu siguranta. Sapte minute mai tarziu, Vlada i-a pierdut pe drum pe Marian Tudor si pe Marius Nicodim, l-a driblat si pe Gabriel Popa si a inscris in poarta goala. Cam asa se poate rezuma infrangerea de astazi a Dunarii, scor 1-0, de la Afumati.
Ion Rauta a ajuns la al treilea meci consecutiv pe care il pierde in play-off cu acelasi scor de 1-0. De remarcat prestatia excelenta a mijlocasului Silva Matei. Disperat din cauza interventiilor avute de catre jucatorul Dunarii, antrenorul gazdelor, Vasile Neagu, i-a cerut longilinului Vlada sa joace in zona lui Matei pentru a-l domina din punct de vedere fizic pe calarasean, insa masura a fost una fara efect. Tot ca plusuri trebuie amintite pofta de joc aratata de catre Mircea Stefan, care nu a facut rabat de la efort nici un moment, si excelentul rol de pivot jucat de catre tanarul Stanciu, care poate ajunge in cel mai scurt om de baza in formatia calaraseana.
Prestatia arbitrului Ionut Iugulescu, din Targoviste, a fost una smechereasca, specifica meciurilor din campionatul judetean de fotbal. „Centralul” partidei a acordat mingea gazdelor la fiecare contra, a inventat lovituri libere in favoarea ilfovenilor atunci cand exista pericolul ca Dunarea sa marcheze si a crezut ca le inchide gura calarasenilor atunci cand l-a iertat pe Sescioreanu de eleminare in minutul 89. Nu a mai putut face nimic in minutul 94, atunci cand acelasi fundas al Dunarii a primit corect al doilea cartonas galben si a plecat mai devreme la cabine.
Dunarea: Popa 6 – Tudor 5, Nicodim 5, Popescu 4, Sescioreanu 4 – Petre 5, Bertea 5 (72 V. Andrei 5), Matei 7 (83 Topor), Serban 5 – Stefan 6, Stanciu 6 (72 Lupascu 5). Antrenor: Ion Rauta.
CS Afumaţi – Dunărea Călăraşi        1-0
Vlada (62)
CS Ştefăneşti – FC Voluntari        1-3
Cîrloganu (58) / Voduţ (14), Ad. Bălan (60), A. Voicu (80)
Viitorul Axintele – Gloria Popeşti Leordeni        1-0
Ciochină (25 – pen.)

No Comments

  1. angrenati pe mai multe activitatii fotbalistice,anume si futsal si divizia C,stimata conducere a AFC DUNAREA CALARASI ,renuntati la una din ele ,si investiti in copiii si juniorii,altfel riscam sa platiti ca pana acum nonvalori,din banii publici,

  2. dl,director,consilier local,tot respectul pentru d-voastra,felicitari pentru cum arata baza sportiva,la Calarasi,dar aici sunt alocati banii de la bugetul local,judetean,nu fonduri sindicale,ca la Sportul IACSMC ,degeaba aducem antrenorii cu o mie de euro pe luna,da ti credit lui Condei,care daca se nastea la stadion,nu punea atat suflet pentru dunarea,lua ti exemplui defunctei Prefab,faceti a doua echipa la judeteana,cu costuri mici,nu futsal cu cheltuiala mare,

    • Nu compara o echipa care face performanta pt orasul nostru, care are bugetul pe un an cat are salariul un handbalist( liga a 2 , deocamdata) , cu copii si juniori care ii aduni de prin toate barurile in zilele noastre. Astea sunt vremurile pe care le traim. Simt o rautate in comentariul tau. Il sustin si eu pe condei dar nu are nici o treaba una cu alta.

  3. cred ca maine o sa te cam bucuri daca bate vaslui