SPORT — 30 aprilie 2014 at 17:46

Mocanu: "Atmosfera va fi incendiara"

by

Calaraseanul Marius Mocanu a evoluat anul trecut sub comanda lui Sabin Dacau, insa in acest sezon a imbracat tricoul lui Dinamo Bucuresti, formatie care in acest moment se lupta pentru un loc care sa ii dea dreptul sa participe in cupele europene. Accidentat in acest moment, dinamovistul a promis ca duminica se va afla in Sala Polivalenta pentru a-i incuraja pe cei de la CSM Calarasi in meciul cu HC Vaslui.
„Calarasi are jucatori cu experienta, dar cei de la Vaslui sunt foarte bine organizati in deplasare. Moldovenii au doar trei jucatori cu experienta. Este vorba de Tutu, Iacob si Pralea. Daca Pralea va prinde o zi buna, va fi foarte greu pentru Calarasi. Diferenta in acesta meci o vor face portarii si apararile. O sa fie un meci cu multa tensiune. Presiunea mai mare va fi pe Calarasi, dar eu cred ca Vasluiul nu are cum sa castige. Sunt convins ca atmosfera va fi incendiara, iar Sala Polivalenta va fi neincapatoare”, a declarat Marius Mocanu.
Partida dintre CSM Calarasi si HC Vaslui se va disputa duminica, 4 mai, cu incepere de la ora 17:00. Pentru a promova in Liga Nationala, elevii lui Sabin Dacau nu au voie sa piarda acest meci. Conducerea clubului calarasean va organiza o tombola in pauza jocului. www.sportcalarasean.ro va transmite live text meciul de la Sala Polivalenta.

Comments are closed.