SPORT — 30 aprilie 2014 at 03:24

Echipa de handbal la Oltenita

by

Pana in urma cu cateva luni Cristina Dragan a ocupat postul de director al Liceul „Nicolae Balescu” din Oltenita, remarcandu-se drept un profesor de sport foarte popular in randul elevilor cu care a lucrat. Pasiunea sa pentru sport este de notorietate in municipiul aflat la varsarea Argesului in Dunarea. Dragan este genul de om care nu se multumeste niciodata cu putin, iar viata si-o traieste pentru sport.
Membru in Biroul Executiv al Federatiei Romane „Sportul pentru Toti”, Cristina Dragan si-a propus acum sa reinvie traditia handbalului scolar la Oltenita. „In urma cu 20 de ani am lucrat cu Ionel Colonel la echipa de handbal a Scolii nr 2 din Oltenita. Am avut rezultate foarte bune la acea vreme. Acum ne dorim sa readucem elevii la sala de sport”, a declarat Cristina Dragana.
Saptamana viitoare, luni, 5 mai, cu incepere de la ora 14:00, vor incepe selectiile pentru echipele de handbal masculin si feminin pentru elevii cu varstele cuprinse intre 11 si 14 ani. Acestea se vor desfasura la sala de sport a Liceului Neagoe Basarab din Oltenita. Programul lunar de pregatire consta in 8 antrenamente, iar taxa este de 100 de lei.

No Comments

  1. felicitari si un lucru imbucurator ,ca mai exista si oameni cu initiativa ,cinste d-nei profesoara

  2. 100 ron/8 antrenamente??Ce hanbdal se invata cu 8 antre pe luna???De 100 ron mai bine iti faci un abonament all inclusive la fitnes/kangoo jump..etc Pierdere de timp si bani!