SPORT — 29 aprilie 2014 at 09:48

"Vor promova ambele echipe"

by

Alexandru Vasiliu a aparat in sezonul trecut poarta celor de la CSM Calarasi. Aflat acum la Poli Timisoara, formatie cu care a evitat retrogradarea dupa ce a trecut in play-out de CS Caras-Severin, portarul din Vaslui este de parere ca cel mai important om al meciului de duminica, 4 mai, dintre CSM Calarasi si HC Vaslui, este portarul oaspetilor, Bogdan Pralea.
„Eu am jucat la Calarasi, nu am plecat de acolo in cele mai bune conditii, dar trebuie sa recunosc ca echipa de acum este mult mai buna decat cea de anul trecut, dar si salariile sunt altele. Nu neg faptul ca imi doresc ca Vaslui sa castige si sa promoveze, dar cred ca meciul acesta nu este chiar atat de crucial pe cat il considera lumea pentru ca eu sunt de parere ca vor promova ambele echipele in Liga Nationala. Din Seria a 2-a a Diviziei A a promovat CSM Oradea, o echipa care nu are bani pentru a evolua pe prima scena a handbalului romanesc. In plus, echipa de pe locul al doilea, Fagaras sau Pitesti, nu isi doreste sa promoveze. In aceste conditii, eu cred ca anul viitor Vaslui si Calarasi se vor duela in Liga Nationala”, sustine portarul vasluian care anul trecut a evoluat la Calarasi.
„Nu il cunosc pe Iulian Andrei, dar am avut ocazia de a ma antrena la Iasi impreuna cu Bogdan Pralea, care acum apara la Vaslui. Daca Pralea prinde o zi buna si inchide poarta mi-e greu sa cred ca vasluienii vor pierde”, avertizeaza Vasiliu. Meciul dintre CSM Calarasi si HC Vaslui, programat duminica, 4 mai, cu incepere de la ora 17:00, va fi transmis live text de catre www.sportcalarasean.ro!

Comments are closed.