SPORT — 29 aprilie 2014 at 14:35

Paul Munteanu, suspendat 6 etape

by

Agricola Borcea a pierdut cu 4-3 meciul de la Gradistea. La finalul jocului, delegatia oaspetilor a protestat vehement la adresa arbitrului Ionel Radulescu. Comisia de Disciplina a reactionat in aceasta seara si a decis suspendarea lui Paul Munteanu, delegatul formatiei din Borcea, pentru sase etape. Consateanul lui Munteanu, Costel Ghita, de la Avantul Pietroiu, a primit doar un avertisment dupa meciul jucat la Galdau.
1. Dunarea Gradistea – Agricola Borcea
Delegatul echipei Agricola Borcea, Marinescu Paul, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Avand in vedere raportul arbitrului si al observatorului precum si atitudinea persoanei in cauza dupa terminarea jocului.
2. A.S. Galdau – Avantul Pietroiu
Delegatul echipei Avantul Pietroiu, Ghita Costel, identificat in raportul arbitrului si al observatorului, este sanctionat cu avertisment si penalitate financiara 200 lei in baza art. 7 din ROI. Referitor la Memoriul formulat de Avantul Pietroiu, Comisia de Disciplina il califica drept contestatie si o respinge ca tardiva raportat la dispozitiile art. 26, alin. 1 si 3 din ROAF. Privitor la sesizarea din oficiu a Comisiei privitor la dreptul de joc a celor 2 jucatori Branza Ionut si Chivu Dorinel, Comisia de Disciplina respinge solicitarea ca neintemeiata conform dispozitiilor art. 26, alin. 2 din ROAF.
3. Conpet Stefan cel Mare – FC Independenta
Comisia de Disciplina sanctioneaza clubul organizator Conpet Stefan cel Mare cu avertisment si 100 lei penalitate financiara in baza art. 15 din ROI.
4. Progresul Fundulea – Venus Independenta (Juniori)
Jucatorul Dinca Alexandru de la Progresul Fundulea se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI.

No Comments

  1. Delegatul echipei Agricola Borcea a primit 6 etape pentru ca a protestat impotriva unui arbitru(Ionel Radulescu) care nu a acordat 2 lovituri de la 11 m clare ca lumina zilei pentru echipa sa siimpotriva unui arbitru asistent(cred ca Ionut Batan)care a ridicat fanionul cand un jucator pleaca cu mingea la picior din propria jumatate de teren…..nu este posibil ca dupa aceste greseli flagrante arbitri respectivi sa nu fie si ei suspendanti…sa nu plateasca pt greselile lor…ba mai mult sa arbitreze maine in aceeasi brigada(Radulescu si Batan)si sa fie supervizati de acelasi observator Stefan Viorel…

  2. daca ala a plecat din jumatatea proprie….ca ce dracu comentezi aici daca vorbesti din auzite,2 loituri de la 11 metrii nici nu au fost,vezi de treaba ta!!!!