SPORT — 28 aprilie 2014 at 10:01

"Va fi un meci pe viata si pe moarte"

by

Duminica, 4 mai, cu incepere de la ora 17:00, CSM Calarasi va intalni la Sala Polivalenta pe HC Vaslui. Meciul este unul capital, fiind considerat atat la Calarasi cat si la Vaslui drept cel mai important eveniment sportiv al lui 2014. Calarasenii nu trebuie sa piarda pentru a-si asigura promovarea in Liga Nationala.
George Selaru, component al lotului national de handbal, si-a inceput cariera la CSS Calarasi, unde l-a avut ca antrenor pe Ioan Bota, „secundul” de acum al lui Sabin Dacau, tehnicianul lui CSM Calarasi. Selaru apara in acest moment poarta celor de la Pandurii Tg. Jiu, formatie cu care se lupta pentru ocuparea unui loc ce ii poate da dreptul ca participe in cupele europene.
george-selaru-qpr-608x280
Portarul nascut la Calarasi considera ca meciul de duminica este unul in care se poate intampla orice. „Calarasiul a batut la Vaslui si porneste cu prima sansa duminica, ar trebui sa castige, dar sa nu uitam ca ei au avut probleme la Bacau, in tur, unde au pierdut. Va fi un meci pe viata si pe moarte”, sustine Selaru.
Potrivit portarului de la Tg. Jiu, publicul va juca un rol important in stabilirea rezultatului final si le cere calarasenilor sa umple pana la refuz Sala Polivalenta pentru a-i impinge de la spate pe Eremia Paraianu & Co spre Liga Nationala.
„Ambele echipe au cate un lider. La Vaslui este Sandu Iacob, un jucator extraordinar, cu multa experienta, in vreme ce la Calarasi este Eremia Paraianu, un lider absolut in vestiarul echipei. Nu i-am cunoscut personal pe cei doi, dar am auzit numai lucruri frumoase despre ei. In poarte, la Calarasi, este Iulian Andrei, care are ceva de demonstrat celor de la Vaslui si ma bazez pe el. Moldovenii il au in poarta pe Pralea, care a fost si la Calarasi, un portar foarte bun si el”, a concluzionat Selaru. www.sportcalarasean.ro va transmite live text CSM Calarasi – HC Vaslui!

No Comments

  1. cei mai buni sa câstige,dl Pârianu,multă ambitie,concentrare ,duminică vom fi alături de voi,FAIR-PLAY să onoreze,acest derby