SPORT — 28 aprilie 2014 at 09:49

Ungureanu l-a egalat pe Tene

by

UPDATE: Alin Tene sustine ca a reusit in acest sezon 27 de goluri, dar cei ce realizeaza buletinul informativ al AJF Calarasi nu au luat in seama golul reusit de jucatorul Victoriei Chirnogi in meciul cu Progresul Fundulea, din retur, scor 3-0. Nu este singura greseala strecurata in buletinul informativ. Dinamo Sarulesti apare pe ultimul loc in clasamentul fair-play desi in retur nu i-a fost eliminat nici un jucator, iar in patru partide nu a primit nici macar un cartonas galben. Conducerea AJF Calarasi admite greseala in cazul celor de la Sarulesti si promite ca va remedia situatia in cel mai scurt timp. 
Chirnogeanul Alin Tene a deschis scorul in partida pe care echipa sa, Victoria Chirnogi, a castigat-o, scor 2-0, in fata celor de la CSM Oltenita. Jucatorul care a facut junioratul la Rapid Bucuresti si a avut ocazia sa faca dus in vestiarele de la Pro Rapid a marcat in acest sezon 26 de goluri, ceea ce inseamna ca are o medie de mai bine de un gol pe meci.
Cu aceeasi performanta se mai poate lauda doar Petre Ungureanu, de la Inainte Modelu, care l-a egalat pe Alin Tene in clasamentul golgheterilor dupa ce a marcat sambata de doua ori in poarta celor de la Avantul Dor Marunt. Ultima treapta a podiumului marcatorilor este ocupata de catre Gheorghe Badea, de la Venus Independenta. Acesta a marcat sambata contra celor de la Progresul Fundulea, are 25 de goluri in actuala stagiune si a ratat ocazia de a-i egala pe Tene si Ungureanu in momentul in care a irosinit un penalty la scorul de 3-1 pentru gazde.

Comments are closed.