Special — 28 aprilie 2014 at 10:10

Gascanu, mesaj important catre tara

by

La sfarsitul saptamanii trecute, Daniel Stefan, presedintele CJA Calarasi, si Bogdan Leu, seful corpului de observatori care oficiaza la meciurile din campionatul judetean, au sustinut o conferinta de presa la sediul AJF Calarasi. Cei doi oficiali sunt de parere ca dupa intinerirea lotului de arbitri si indepartarea observatorilor care adormeau la meciuri, ar trebui sa urmeze si o intinerire a loturilor de jucatori care evolueaza in Liga a 4-a.
Sper ca in cursul zilei de astazi sa pot publica toate materialele video de la conferinta de presa desfasurata vineri. Desi nu apare pe imagini in prima parte, Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, a intervenit si a spus cateva cuvinte gazetarilor calaraseni.
 

No Comments

  1. Mircea Brândușă

    Sorin, am vizionat O conferinta salvata de interventiile tale, la obiect, taioase, care l-au pus in reala dificultate pe dl. stafan. Salutare deasemeni interventiile d-lui Leu. Prompte si la obiect. Cat priveste mesajul dlui. Stefan, a fost unul sarac, lipsit de un bagaj de cunostinte, cu o dictie precara, sasaita si cu multe aberatii.

    • Am oameni care nu mai vor sa citeasca site-ul sau nu mai vor sa dea declaratii din cauza comentariilor. Toti facem greseli. Cred ca e mai bine sa purtam discutii constructive. Nu voi mai accepta atacurile la persoana, indiferent la adresa cui sunt facute sau de cine sunt facute.

  2. da ,aveti perfectă dreptate,vă apreciez faptul ca ati luat această hotărâre benefica pentru totii,