SPORT — 28 aprilie 2014 at 08:55

Costel Ghita il ataca pe Mirel Anghel

by

Aflata in cursa pentru locul al doilea, care duce la barajul pentru promovarea in Liga a 4-a, Avantul Pietroiu a obtinut doar o remiza sambata, scor 1-1, pe terenul celor de la AS Galdau. Antrenorul oaspetilor, Costel Ghita, considera ca echipa sa nu a reusit sa se impuna pe terenul din cauza arbitrului Mirel Anghel, cel care in urma cu o saptamana s-a dat in spectacol la Lehliu Gara.
„Nici nu a inceput meciul si Mirel Anghel s-a luat de mine. Dupa ce am semnat raportul observatorului, m-a oprit si mi-a zis ca s-a schimbat regulamentul si de acum inainte orice jucator care deschide gura in fata arbitrului trebuie eliminat. Eu m-am uitat lung la el, dar nu i-am zis nimic, dar el a continuat si mi-a zis ca daca am vrut schimbare si l-am dat afara pe Cataros atunci o sa avem schimbare. Eu cred ca Mirel Anghel nu are televizor acasa, altfel nu pot sa imi explic cum nu stie ca in Liga I arbitrul discuta cu jucatorii, le argumenteaza totul”, povesteste Ghita, care sustine ca arbitrul a gresit si in timpul jocului.
„Dupa ce noi am marcat in repriza a doua, un jucator de la Galdau a venit si l-a lovit cu capul in gura pe marcatorul golului. Mirel Anghel, in loc sa-l dea afara, s-a dus si l-a batut pe umar, i-a zis ca e totul in ordine, dar jucatorul ala s-a simtit si a iesit singur afara. Apoi, tot in repriza a doua. la o minge de arbitru, Mirel Anghel nu l-a lasat pe un jucator de la noi sa se apropie la mai putin de cinci metri de minge. L-a amenintat pe jucator ca ii da cartonas galben si a aratat ca daca jucatorul meu nu pleaca de acolo fluiera finalul meciului in trei minute. A zis ca daca nu il asculta jucariile, el isi ia jucariile si pleaca, dar problema lui este ca atunci cand vrea sa plece nu pleaca. Nu plange nimeni dupa el. M-a amenintat ca toti arbitrii au stat de vorba si au hotarat sa nu mai arbitreze echipa din Pietroiu. Asta e o aberatie. Nu se termina fotbalul cu Mirel Anghel si nu cred ca plange vreo echipa dupa vreun arbitru”, a declarat antrenorul Avantului Pietroiu.
 

No Comments

  1. Ghită si Voicu Lilică să-si facă echipă si pe urmă să tipe la arbitri sau să-i arbitreze Culea ,Bărăcută si Ghenu că cu astia căstigam mereu.

  2. acum nu mai tipa tovarasul ,mare conducator iubit .betiv notoriul mircea dan,