SPORT — 28 aprilie 2014 at 08:39

"Au fost probleme de arbitraj"

by

www.editia.ro scrie ca primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu, a fost nemultumit de prestatia arbitrului Ionel Radulescu, care a oficiat la meciul dintre  Dunarea Gradistea si Agricola Borcea, scor 4-3. Pe aceeasi pozitie se afla si antrenorul oaspetilor, George Serban. Numai ca tehnicianul borcenilor nu este de acord cu modul in care Silviu Serban si Paul Radulescu, oameni din staff-ul Agricolei, au protestat la finalul jocului.
„Intr-adevar, domnul primar are motive sa se declare nemultumit. Au fost probleme de arbitraj la Gradistea. In minutul 1, un jucator al gazdelor a jucat mingea cu mana in propriul careu, dar arbitrul nu a acordat nimic. Radulescu mi-a zis ca asa a vazut el, ca nu trebuia acordat penalty. Apoi, am avut gol valabil la 3-2, dar a fost anulat pe motiv de offside. Marius Gheorghe a plecat din jumatatea noastra de teren, dar s-a ridicat steagul pentru offside. Radulescu mi-a dat dreptate, dar mi-a zis spus ca trebuia sa fluiere pentru ca asa i-a semnalizat colegul lui”, a povestit George Serban.
Antrenorul Agricolei considera ca echipa sa are probleme in acest retur din cauza faptului ca multi jucatori sunt indisnobili. „La Gradistea ne-au lipsit cinci titulari, nu am avut rezerve, victoria gazdelor nu este intamplatoare. Arbitrul a gresit, nu am nici un dubiu, dar colegii mei au gresit prin modul in care au vorbit cu Radulescu la finalul meciului”, este de parere Serban.

Comments are closed.