Special — 28 aprilie 2014 at 09:35

Atletic, campioana judeteana

by

Atletic Calarasi, club patronat de catre Adrian Ghiuta, a devenit campioana judeteana la Juniori C dupa ce ieri a invins pe Portul Calarasi cu 3-1. In aceste conditii, elevii cuplului Petrescu – Lucan vor reprezenta judetul Calarasi in faza urmatoare a competitiei, atunci cand vor intalni campioana unui judet din apropiere.
Bogdan Leu, cel care finanteaza grupa de la Portul care a pierdut in fata celor de la Atletic, este de parere ca meciul a fost unul foarte disputat, iar victoria lui Ghiuta este meritata. „Au fost greseli mari de arbitraj, toate impotriva noastra, dar nu voi face memoriu impotriva arbitrului pentru ca sunt convins ca nu a gresit cu intentie. Razvan Ilie este un arbitru tanar, trebuie ajutat sa creasca. Atletic ne-a batut pentru ca noi am ratat foarte mult la 0-0. Ei au jucat foarte bine, a fost un meci foarte spectaculoc, cu multe contraatacuri”, a declarat Leu.
Adrian Ghiuta nu a putut fi contactat pana la inchiderea calculatorului pentru a-si exprima punctul de vedere.
 
 

No Comments

  1. BARBU IOANA

    felicitări atletic junior calarasi ,cinste invingatorilor ,onoare invinsilor ,cu o pregătire temeinica o sa va vina si voua randul .mult succes atletic in continuare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *