SPORT — 27 aprilie 2014 at 09:45

Stamelatos, nasul lui Cornel Ticu

by

Dunarea Ciocanesti a pierdut pentru prima oara in returul campionatului. Elevii lui Cornel Ticu au fost invinsi in deplasare de Unirea Manastirea, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind reusit de catre veteranul Gabriel Cotea. In acest moment, Inainte Modelu nu este pe primul loc doar in clasamentul general, ci si in ierarhia returului. Trupa pregatita de catre Jose Valeriu Petrescu este singura echipa din Liga a 4-a care nu a cunoscut infrangerea in acest sezon.
„A fost un meci incrancenat, desfasurat in fata unui public numeros. Atmosfera a fost senzationala si nici nu au fost probleme de arbitraj. Noi am ratat foarte mult. Ma bucura faptul ca am reusit sa ajungem in fata portii adverse, dar imi pare rau ca nu am fost in stare sa profitam de ocaziile avute. Echipa din Manastirea s-a inchis foarte bine, a facut anti-joc. In repriza a doua nu cred ca s-a jucat mai mult de un sfert de ora. Cotea a bubuit fiecare minge in tribuna”, a declarat Cornel Ticu, antrenorul celor de la Dunarea Ciocanesti.
Tehnicianul gazdelor, Gheorghe Stamelatos, se poate considera nasul lui Cornel Ticu. Acesta a preluat Unirea Manastirea in toamna anului trecut si a obtinut o remiza, in deplasare, la Ciocanesti, iar acum a reusit sa triumfe in fata vicecampioanei judetene. In etapa urmatoare, Cotea & Co se deplaseaza la Modelu.

Comments are closed.