SPORT — 27 aprilie 2014 at 11:08

Panait: "Am incredere in Calarasi"

by

Peste o saptamana va avea loc meciul dintre CSM Calarasi si HC Vaslui. Partida va incepe la ora 17:00 si va fi transmisa live text de catre www.sportcalarasean.ro! Castigatoarea jocului va promova in Liga Nationala de handbal masculin, in vreme ce pentru invinsi emotiile vor continua. Potrivit unor informatii din cadrul Federatiei Romane de Handbal, pentru a putea extinde numarul de echipe ce evolueaza pe prima scena, forul condus de catre Alexandru Dedu intentioneaza ca in vara acestui an sa organizeze doua meciuri de baraj intre ocupantele ultimelor doua locuri din Liga Nationala si cele doua formatii aflate pe locurile doi in cele doua serii ale Diviziei A.
In acest moment, antrenorul calarasenilor, Sabin Dacau, are in lot un singur jucator, pivotul Gabriel Voinea. In schimb, mai multi handbalisti nascuti pe Borcea evolueaza la echipe din Liga Nationala. Panait, extrema dreapta la CSU Suceava, este suparat pe conducerea CSM Calarasi pentru ca in vara anului trecut a fost trimis la plimbare, insa crede ca fosta sa echipa va castiga meciul de duminica, cu HC Vaslui.
„Consider ca meritam o sansa in vara. Gavriloaia, extrema dreapta a calarasenilor, are valoare, nu poate pune nimeni la indoiala acest lucru. Din acest punct de vedere, Calarasi este peste Vaslui. Eu cred ca CSM va castiga meciul de duminica, am incredere in Calarasi. La ce echipa are acum Sabin Dacau, ar fi nepermis sa piarda meciul. Consider ca s-a gresit atunci cand am fost dat afara de la Calarasi, eu cred ca pot evolua la acelasi nivel cu Ghita Mateas, care este rezerva lui Gavriloaia. Eu sunt tanar, trebuia sa mi se acorde incredere, lucru care nu s-a intamplat, in vreme ce Mateas are 30 de ani. Nu am nimic cu acest jucator, ne-am inteles foarte bine atunci cand am fost colegi, dar mi-ar fi placut sa joc pentru echipa orasului meu. Recunosc ca mi-a parut rau cand am plecat de la Calarasi, dar cand am ajuns la Botosani am fost tinut in puf de catre cei de acolo si am inceput sa uit de dorul de casa. Cand s-a desfiintat echipa de la Botosani, am semnat cu Suceava, iar acum luptam pentru evitarea retrogradarii. Ma simt foarte bine la Suceava si ma bucura faptul ca am ajuns in Liga Nationala inaintea Calarasiului. Le tin pumnii stransi baietilor de acolo si imi doresc sa promoveze”, a declarat Panait.

No Comments

 1. Meciul nu se va juca niciodata la ora 17. Regulamentul spune ca meciurile de duminica trebuie organizate pana la ora 12.

  • Domnule „Porumbacu”, informati-va mai bine! Conform Regulamentului de desfasurare a anului competitional 2013 – 2014 putem programa jocul de duminica intre orele 09.00 – 18.00, uitati si dovada: REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A COMPETITIILOR NATIONALE DE HANDBAL 2013 – 2014
   Art. 22 Programarea jocurilor oficiale
   Jocurile din cadrul Campionatelor Nationale vor fi programate astfel:
   – in zilele de sambata intre orele 10:00 – 19:00
   – in zilele de duminica intre orele 09:00 si 18:00
   – in cursul saptamanii joi intre orele 14:00 si 19:00
   daca vreti sa verificati puteti intra pe site-ul federatiei si va veti convinge!
   cu stima,