SPORT — 26 aprilie 2014 at 15:04

Dar din dar se face rai !

by

Cu toate ca au trecut sarbatorile pascale, Rapid Ulmeni se tine de facut cadouri. Dupa ce etapa trecuta au pierdut surprinzator acasa, cu Dragos-Voda, scor 3-4, astazi la Lehliu-Gara au pierdut datorita largului concurs al portarului, care, orbit de soare, a scapat mingea in poarta. Lehlienii beneficiaza a doua oara de un astfel de cadou, asta dupa ce in Sambata Mare, portarul celor de la Chirnogi a scapat mingea in proprie poarta.
Revenind la meciul de astazi, a fost unul spectaculos, fara probleme de arbitraj. Un meci tare, pe contre, care s-a incheiat cu victoria gazdelor. Inceputul a fost timid, ambele echipe incercand sa se acomodeze,  prima ocazie aparand in contul oaspetilor in minutul 20, atunci cand Dumitru a prins mingea trimisa cu capul de atacantul oaspetilor. Lehliu beneficiaza de cateva cornere, de care insa nu profita mingea fiind trimisa fara adresa in careul advers de catre Lemnaru II . Minutul 35 il scoate in evidenta pe portarul Dumitru care reuseste sa scoata spectaculos mingea de pe linia portii, dupa o deviere a lui Draghici. Ultima ocazie a reprizei a apartinut gazdelor, atunci cand Vernescu a sarit pe sub minge. Scor la pauza 0-0.
A doua repriza a inceput cu aceleasi coordonate, prima ratare a reprizei apartinandu-le tot celor de la Ulmeni, care nu profita de ocaziile avut. Si cum ocaziile se razbuna, cadoul a venit in minutul 82, atunci cand Lemnaru a profitat de greseala portarului advers , care, orbit de soare a scapat mingea, aceasta ajungand la atacantul lehlian.  Dupa minutul 82, Lehliu si-a recunoscut numele de Kosovo, intrarile fiind dure, insa majoritatea la minge. Ulmeniul nu s-a lasat mai prejos, jucand la fel de tare. Pana la final, tabela a ramas neschimbata. Scor final, 1-0 si Lehliu urca pe 6. Dupa meci, ca sa fie impartite si capra si varza, ambele echipe s-au reunit la un bar in Lehliu-Gara, alaturi de Avantul Dor-Marunt. Si liderul seriei, Inainte Modelu, s-a oprit la un popas in oras, la celebra carciuma „La Partid”.In partida de juniori, gazdele au pierdut la fel ca saptamana trecuta, dupa ce au condus la pauza cu 1-0.

Comments are closed.