Special — 25 aprilie 2014 at 01:04

Sediul AJF Calarasi, vandalizat

by

Un superb foc de artificii a luminat in aceasta seara cerul la Calarasi. Motivul il reprezinta decizia Comisiei de Disciplina a Arbitrilor de a-l suspenda pentru doua runde pe arbitrul Ionel Ivanciu dupa prestatia pe care a avut-o la meciul dintre Steaua Radovanu si Unirea Manastirea, scor 4-1. Astfel, s-a consemnat o premiera in fotbalul calarasean, cel mai hulit arbitru calarasean fiind la prima suspendare din cariera.
In vreme ce jucatorii echipelor din campionatul judetean dansau de bucurie, sediul AJF Calarasi a fost vandalizat de cativa necunoscuti dotati cu steaguri si fluiere. Acestia au spart geamurile de la Casa Alba si au patruns in cladire, de unde au sustras mopul si matura Nitei Miron, precum si televizorul cu ecran plat pe care Cataros l-a luat acasa dupa ce a pierdut alegerile pentru postul de presedinte. Mai mult, pe gardul Bazei Navrom pot fi zarite in acest moment doua mesaje: „FREE IVANCIU” si „BRANDUSA SA STEA PE TUSA”!
Incepand din aceasta dimineata, sala de sedinta in care s-a decis suspendarea lui Ivanciu a devenit loc de pelerinaj pentru iubitorii fotbalului calarasean. Inca de la prima ora, acestia au aprins lumanari si au pus flori pe masa la care au stat aseara Ionel Stan, Stefan Bitica si Mihai Stelian. Un preot de la Manastirea Plataresti, afland de minunea petrecuta aseara, a adus o icoana pictata pe sticla care il infatiseaza pe Sf. Brandusa, Facatorul de Rapoarte Suplimentare!
 
 
 
 
 
 
 

No Comments

  1. Bun asa. Ma duc si eu sa aprind o lumanare, poate arde ajf cu tot cu mafia de acolo..

  2. Pacat ca s-a furat matura Nitei Miron,acum nu mai are pe ce zbura prin sediul AJF Calarasi.

  3. l-au suspendat doar la meciurile din liga aIV-a,dar a primit delegare la Onoare,la Ileana-Dalga

  4. Motane pe mana lui Gascanu o sa pierzi tot la viitoarele alegeri.
    Scapa de lesinatu ala de Gascanu si o sa ai de castigat.

  5. Keep calm, delegat de onoare, impuscati-va, invidia asta, vedeti-va de treaba voastră frustratilor