SPORT — 25 aprilie 2014 at 19:23

Mircea Dan, criticat de Octavian Caju!

by

www.arenamedia.ro a publicat astazi, sub semnatura lui Octavian Caju, un articol foarte dur la adresa lui Mircea Dan. Personal, nu sunt un fan al presedintelui de la Victoria Chirnogi, dar sunt de parere ca dupa jocurile pe care echipa sa le-a desfasurat in compania celor de la Rapid Ulmeni, scor 1-1, si Victoria Lehliu Gara, scor 2-4, are toate motivele din lume sa se arate nemultumit de arbitrajele de care a avut parte formatia sa.
Caju are o parere, eu am alta parere, nu stau sa ma cert cu un coleg de breasla din cauza fotbalului. Mi se pare corect sa fac trimitere catre articolul din www.arenamedia.ro pentru ca imi doresc ca publicul iubitor de sport care exista in judetul Calarasi sa mai citeasca si  alte opinii decat ale mele. In plus, il consider ca Octavian Caju, indiferent de cate injuraturi imi voi lua pentru aceasta afirmatie, unul dintre cei mai buni ziaristi calaraseni, poate chiar cel mai bun. Cand spun asta ma bazez pe faptul ca atunci cand scrie un articol se exprima clar, cu subiect si predicat, si ma face sa inteleg ceea ce vrea sa spuna, lucrul pe care l-am intalnit mai rar la alti colegi de breasla, unii pe care astazi am avut ocazia sa ii cunosc la conferinta de presa de la AJF Calarasi.
N-am sa-i iau apararea lui Mircea Dan acum pentru ca nu sunt avocat, dar imi permit sa spun ca gruparea din Chirnogi, indiferent de ceea ce spune lumea, merita respectata fie si pentru simplul fapt ca este singura echipa afiliata la AJF Calarasi care are conventii civile cu jucatorii pe care ii foloseste si plateste taxe si impozite catre statul roman pentru banii pe care elevii lui Adrian Cristea ii incaseaza. Poate sa-mi spuna cineva cum sunt platiti fotbalistii de la Modelu, aia pe care arbitrul Costin Dan, fiul presedintelui de la Chirnogi, i-ar fi dezavantaj in meciul cu Ciocanesti, scor 1-1, din prima etapa a returului? Aceeasi intrebare se aplica si in cazul celor de la Independenta. Daca tot il luam la suturi pe Mircea Dan, care conduce un club ce primeste bani cu acte de la o societate care este considerata de catre organele fiscale ale statului roman drept un mare contribuabil, performanta manageriala cu care Dunarea Calarasi nu se poate lauda, atunci e bine sa facem acelasi lucru si cu cei care strang banii la botul masinii pentru a-i recompensa pe jucatori imediat dupa finalul meciului.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Victoria Chirnogi nu avea ce sa caute la startul sezonului in acesta competitie