SPORT — 24 aprilie 2014 at 06:23

Zamba, suspendat trei luni

by

S-a reparat internetul la Calarasi, astfel ca Asociatia Judeteana de Fotbal a facut publice deciziile ce au fost luate aseara in sedinta Comisiei de Disciplina. A fost o seara fara prea mari batai de cap pentru Aurar Dumitru, Mihai Stroe si Daniel Tutuianu. Doar trei cazuri au fost dezbatuta, cea mai dura sanctiune fiind dictata impotriva lui Gigel Zamfir – Zamba, antrenorul celor de la Steaua Radovanu, care a fost suspendat trei luni.

1.     Dunarea Ciocanesti – Avantul Dor Marunt
Jucatorul Oprea Adi Daniel, de la Dunarea Ciocanesti, se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43, litera A din ROI. Jucatorul fiind prezent si audiat de Comisie de Disciplina.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
2.     C.S.M. Oltenita – Viitorul Curcani
Delegatul echipei Viitorul Curcani, Zamfir Gigel, se suspenda pentru o perioada de 3 luni competitionale, incepand de la data ramanerii definitive a hotararii Comisiei de Disciplina si aplicarea unei penalitati financiare de 100 lei in baza art. 54 din ROI. Jucatorul Ghenea Iulian, de la Viitorul Curcani, se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI, pentru fapte consemnate in raportul de observare. 
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
3.     Viitorul 2010 Dalga – Conpet Stefan cel Mare
Jucatorii Gheorghica Cosmin, de la Viitorul 2010 Dalga, si Ilie Valentin Cosmin, de la Conpet Stefan cel Mare, se suspenda 3 etape si penalitate financiara 100 lei fiecare in baza art. 41 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    Asa ar fi normal,dar o sa se invoce faptul ca baremul nu le ajung pentru deplasare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *