Special — 23 aprilie 2014 at 19:05

S-a stricat internetul la Calarasi?

by

Imi facusem planul ca in aceasta seara, dupa o zi in care am umblat din doctor in doctor, sa public un articol despre ceea ce s-a intamplat la sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Din pacate, potrivit lui Valentin Voinea, la Casa Alba nu a functionat internetul. Ca urmare, nimeni din presa calaraseana nu a primit in aceasta seara procesul verbal cu sanctiunile dictate de catre cei mai nemilosi oameni din fotbalul calarasean. Nu am intrat in panica deoarece aveam o varianta de rezerva.
Mircea Brandusa s-a oferit sa-mi puna la dispozitie raportul suplimentar pe care l-a realizat dupa prestatia arbitrului Ionel Ivanciu la meciul dintre Steaua Radovanu si Unirea Manastirea, scor 4-2. Consider ca pentru Ivanciu ar fi prea putin chiar si excluderea din arbitraj daca stau sa ma gandesc bine la cate nenorociri a facut in fotbalul calarasean. Daca ar fi dupa mine, eu i-as interzice acestui elefant cu fluier accesul pe orice stadion de pe planeta Pamant. Din pacate, Brandusa a dovedit ca e „mare boier, mare caracter” si nu a mai trimis nici un mail. Poate ca i s-a stricat si lui internetul, exact ca la AJF Calarasi. Imi doresc foarte mult ca la Calarasi sa mearga internetul macar vineri, atunci cand Daniel Stefan, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri, a programat o conferinta de presa a carei tema nu a fost comunicata, asa cum era normala.
Problema nu e asta. Mai grav mi se pare ca exista pericolul ca Brandusa sa fie in continuare comentator la meciurile de handbal. Sustine ca a fost chemat la discutii de catre conducerea CSM Calarasi. Spune ca el ar vrea sa renunte. Nu cred pana cand nu vad. Dar spun ca publicul nu-l mai vrea. Si nu-l mai vor nici handbalistii. Lucru care conteaza foarte mult. Daca nu se tine cont de dorinta publicului si de dorinta sportivilor, atunci sectia de handbal de la CSM Calarasi nu reprezinta altceva decat o cheltuiala inutila. Handbalul nu se joaca doar la cheremul unuia sau altuia, handbalul se joaca pentru cei care platesc. In plus, echipa nu poate performa daca nu este sustinuta de public. Spectatorii sunt iritati de prezenta lui Brandusa in Sala Polivalenta. Brandusa sa stea pe tusa!

No Comments

  1. Mircea Brândușă

    cu adevarat nu a functíonat. nici acum la ora 7 dimineata. incerc mai tarziu.

  2. Sorin Anghel

    Si comentariul acesta cu ce l-ai postat daca nu cu internet?

  3. Mubarack;al sadat ;saddam la fel a facut a oprit internetul pentru a opri manifestanți.oare cine este in spatele acestei probleme domnule brandusâ?Probabil ca poantă sau băsescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *