SPORT — 22 aprilie 2014 at 04:36

"Speriatu sa-si plateasca datoriile!"

by

Bogdan Leu, seful corpului de observatori din cadrul AJF Calarasi, a intrat in conflict cu Marian Speriatu – Olariu, antrenorul Stelei Radovanu, dupa ce a enumerat formatia care evolueaza pe terenul de la Valea Popii printre cele care isi doresc ca la meciurile de pe teren propriu sa fie delegati arbitri batrani. Tehnicianul stelistilor s-a aratat deranjat de afirmatia oficialului AJF si a spus ca atunci cand a citit articolul a crezut ca Leu este un personaj venit din lumea boxului.
In aceasta dimineata, seful corpului de observatori i-a raspuns celui cunoscut de toata lumea dreapt Olariu. „Speriatu sa-si plateasca datoria pe care o are la AJF Calarasi. Steaua Radovanu joaca in acest moment pe spinarea altor echipe. Acum se iau bani de la alte formatii pentru a se achita baremul de arbitraj la meciurile pe care echipalui Speriatu le joaca pe teren propriu. Eu am enumerat pe Fundulea si pe Radovanu la intamplare. Daca el atat a inteles din declaratia mea inseamna ca nu am cu cine sa discut. Nu am nimic cu nici o echipa, nici cu Fundulea, nici cu Radovanu, nici cu Chirnogi, nici cu Dragos Voda, nici cu Lehliu Gara, dar ii rog pe delegatii acestor echipe sa nu mai promita bani arbitrilor”, a declarat Bogdan Leu.
Aflat inca in stare de suspendare dupa ce si-a retras echipa de pe teren in meciul de la Dragos Voda, Marian Speriatu nu a reusit sa-l impresioneze pe Bogdan Leu atunci cand a spus ca ii va cere Vasilicai Dobrescu, primarita de la Radovanu, sa sune la AJF Calarasi pentru a obtine lamuriri cu privire la declaratia oferita de catre seful corpului de observator. „Speriatu duce lipsa de pregatire sportiva. A facut cerere catre presedintele AJF Calarasi pentru a i se reduce suspendarea, in loc sa se adreseze comisiilor abilitate. Mai intai el trebuie sa-si plateasca datoriile. Doamna primar de la Radovanu este rugata sa sune la AJF Calarasi ca sa afle datoriile domnului Speriatu. Echipa pe care o conduce are cele mai mari datorii”, sustine Leu, care nu se opreste aici.
„Saptamana aceasta o sa vin cu dezvaluiri despre ceea ce facea Speriatu in perioada in care Bratu Cataros era presedintele AJF Calarasi. In doua zile voi avea dovezi si le voi face publice. O sa afle toata lumea cum au lucrat cei doi. Domnul antrenor de la Radovanu o sa ajunga sa nu mai deschida internetul dupa ce o sa citeasca„, promite seful observatorilor calaraseni.

Comments are closed.