SPORT — 22 aprilie 2014 at 10:36

Sarulesti, in razboi cu Radovanu

by

Radovanu, Dragos Voda, Dor Marunt, Gradistea, Curcani si Sarulesti sunt echipele care se lupta in acest moment pentru evitarea retrogradarii. Florin Dumitru, delegatul celor de la Dinamo Sarulesti, formatie care a reusit sa stranga numai 8 puncte in acest sezon, este nemultumit din cauza faptului ca Steaua Radovanu inca mai activeaza in Liga a 4-a desi este campioana in ceea ce priveste datoriile pe care le are catre AJF Calarasi.
„Nu mi se pare normal ca Radovanu sa mai joace fotbal in judetul Calarasi. Rapid Bucuresti nu si-a platit datoriile si a fost retrogradata in Liga a 2-a. Nu este normal ca eu, care am platit toate taxele catre AJF Calarasi, sa retrogradez, iar cei de la Radovanu sa joace in continuare. Noi vom face un memoriu in care vom cere sa fie exclusi din campionat”, a declarat Dumitru.

No Comments

  1. Pai atunci daca sunt echipa la retrogradare nu mai platesc nimic…si astept sa vad daca retrogradez sau nu…in cazul in care am retrogradat cu echipa o declar falimentara si ma inscriu cu o noua denumire in ultima liga(oricum acolo jucam).