SPORT — 22 aprilie 2014 at 10:57

"Presedintele AJF trebuie sa intervina"

by

Viitorul Curcani si Steaua Radovanu se vor afla fata in fata sambata, intr-un derby nu doar local, ci si al luptei pentru evitarea retrogradarii. Ambele formatii se afla in subsolul clasamentului si au nevoie disperata de puncte pentru a putea spera ca vor evolua si din sezonul viitor in Liga a 4-a. Gigel Zamfir – Zamba, antrenorul celor de la Curcani, este si el deranjat ca cei de la Radovanu inca nu au fost exclusi din competitie din moment ce datoria lor catre AJF Calarasi a ajuns sa depaseasca 4.000 de lei.
„Steaua Radovanu nu are ca cauta in campionat. Nu au mai platit taxele catre AJF Calarasi de aproape doi ani. Eu joc cu echipa mea, ii am pe toti jucatorii legitimati, am toate taxele platit si retrogradez, iar cei de la Radovanu folosesc jucatori cu dubla legitimare, nu dau nici un ban si joaca in continuare. Presedintele AJF Calarasi trebuie sa intervina pentru ca asa nu se mai poate continua. In iarna a zis ca ii mai lasa doua etape, dar am trecut de jumatatea returului si nu s-a intamplat nimic. Speriatu m-a sunat duminica seara ca sa imi spuna ca eu am incercat sa aranjez meciul de la Oltenita. Nu exista asa ceva. La meciul cu Radovanu vom face contestatie pentru ca stim care sunt jucatorii care sunt pe fals la ei”, sustine Zamba.

No Comments

  1. Domnule zamba poti sa faci cate contestati vrei ca la Radovanu nu o sa gasesti nici un jucator pe fals toti sunt pe bune si sambata o sa va dam de la 5 in sus sa vedem care sunt bani buni noi Radovanu sau voi Curcani…Voi in primu rand nici nu aveti ce cauta la fotbal deoarece pe terenu vostru nu prea se joaca fotbal ci mai mult box asa ca vedetiva de treaba dumneavoastra domnule zamba

  2. zamba asta cu contestatiile sti cumva sa scrii ca sa depui o contestatie????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *