SPORT — 22 aprilie 2014 at 13:00

Moldoveanu il apara pe Speriatu

by

Incoltit de multa lume din cauza faptului ca echipa sa, Steaua Radovanu, are datorii de peste 4.000 de lei fata de AJF Calarasi, Marian Speriatu si-a gasit un „avocat” in persoana lui Silviu Moldoveanu, antrenorul celor de la Dragos Voda. Ambele formatii se afla in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, cu sanse reale de a evolua si din sezonul viitor in Liga a 4-a.
„Imi aduc aminte ca in vara anului trecut am stabilit in sedinta Adunarii Generale ca echipele care au datorii sa nu mai fie programate. Domnul Slick, de la Independenta, era si atunci in Comitetul Executiv la fel cum este si acum. Daca Radovanu are datorii, atunci sa nu mai joace, dar trebuie sa tinem cont ca nu este singura echipa care are bani de dat AJF Calarasi. In iarna, cand s-au organizat alegerile, eu eram singura echipa din judetul Calarasi care nu avea un leu datorie. Am ajuns in aceasta situatie pentru ca in decembrie am bagat 8.000 de lei in cont. Daca Radovanu ar fi exclusa acum din campionat s-ar comite o nedreptate daca nu este singura echipa datoare”, sustine Silviu Moldoveanu.
Antrenorul Victoriei este foarte increzator in sansele echipei sale de a evita retrogradarea. „Acum vreau sa castig meciurile de acasa cu Fundulea, Dor Marunt si Curcani. Daca mai fac inca noua puncte, scap fara probleme de retrogradare. Vreau sa asigur pe toata lumea ca mai bine mor decat sa le dau meciul celor de la Dor Marunt. In acest moment, nivelul Ligii a 4-a este foarte ridicat, nu se compara cu ce era acum 2-3 ani. Din vara am de gand sa imi aduc jucatori buni, sa nu mai stau asa de prost in clasament”, este de parere tehnicianul de la Dragos Voda.
Silviu Moldoveanu asteapta ca Bogdan Gingasu, viceprimarul comunei Manastirea, sa fie tras la raspundere dupa ce a afirmat ca cei de la Radovanu i-au cerut sa le dea meciul. „Gingasu a declarat ca Radovanu i-a propus sa faca un aranjament. Pentru asta, viceprimarul de la Manastirea trebuie chemat la AJF Calarasi ca sa dovedeasca cele spuse. Daca nu are dovezi, atunci sa plateasca. Nu este normal sa arunce cu noroi in cei de la Radovanu. Nu imi place cum stau lucrurile in fotbalul calarasean. Am crezut ca se vor schimba lucrurile dupa alegerea lui Doru Dinca, dar m-am inselat. Se intampla multe lucruri necurate cu arbitrii si cu observatorii. Marea problema sunt observatorii, care vin degeaba la meciuri, ne iau banii si pleaca. Sunt pe mana cu arbitrii si nu fac nimic. Sunt nuli”, opineaza Moldoveanu.

No Comments

  1. Costinel Olteanu

    am sustinut si sustin in continuare ca la meciurile unde arbitreaza arbitri de la Calarasi, sa fie observator de la Oltenita si invers.