SPORT — 22 aprilie 2014 at 12:26

"Fiecare se descurca cum poate"

by

Viceprimarul comunei Dor Marunt, Nicolae Grigore – Meserie, nu este deranjat de faptul ca Steaua Radovanu are datorii de peste 4.000 de lei fata de Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi. Acesta se arata mult mai preocupat de programul pe care Avantul Dor Marunt, formatie aflata in zona nisipurilor miscatoare, il are pana la finalul sezonului.
„Nu ma intereseaza ce fac alte echipe. Fiecare se descurca cum poate. Nu e treaba mea daca Radovanu si-a platit sau nu taxele catre AJF Calarasi. Noi i-am batut pe teren. Pe mine ma preocupa mai mult ce face echipa mea. Mai sunt sapte etape si avem un program foarte greu. Trebuie sa mai obtinem 9 puncte. Ma gandesc ca vom castiga cu Gradistea si cu Sarulesti, dar cu Modelu nu avem nici o sansa, iar la Dragos Voda o sa fie pe viata si pe moarte. In aceste conditii, eu sper sa facem un meci bun cu Independenta. Anul trecut am pierdut foarte greu cand am jucat la ei”, a declarat Meserie.

No Comments

  1. Dar cum ramane cu datoriile pe care le au arbitrii cand influenteaza un rezultat final sau cand arbitreaza cu tenta?As propune sa nu se plateasca delegarea sau macar sa fie amendati….nu se poate ca un arbitru sa fie platit chiar daca isi face sau nu treaba.Pai Caraion ia bani doar sa vina la meci ca de arbitrat e jale…si aici nu am inclus sandwichurile bonus pe care le primeste pt „prestatia” sa.

    • tu ai presta un serviciu gratuit? totul este contra unei sume!! vino sa-mi faci si mie curat in curte de dragul de a face ca esti de la tara! Te astept 🙂

      • Tu m-ai plati fara sa fac nimic?Vin in curtea ta de la tara sa iti fac curat dar de fapt nu fac nimic,iti iau banii si iti mai si fur ceva din casa.Mai pe intelesul tau ma platesti sa vin sa te fur nu sa iti fac treaba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *