SPORT — 22 aprilie 2014 at 17:44

Gascanu, bagat in offside de Brandusa

by

Oameni buni, desfaceti sampania! Avem toate motivele sa petrecem. Putem sa bem pana dimineata. Steaua Radovanu a invins cu 4-1 pe Unirea Manastirea, iar formatia oaspete a pus infrangerea pe seama arbitrului Ionel Ivanciu. Observatorul jocului a fost Mircea Brandusa. Acesta l-a notat cu 7 pe „centralul” calarasean, astfel ca impotriva lui Ivanciu, in mod normal, trebuie dictata o suspendare.
In mod normal! La Calarasi inca avem dubii ca acest lucru se va intampla din moment ce Ionel Batan a primit doar avertisment dupa ce a primit nota 7 dupa prestatia sa la meciul Ulmeni – Independenta, scor 1-0, iar Andrei Stan, notat cu 6 dupa Chirnogi – Ulmeni, scor 1-1, inca nu a fost suspendat. Foarte suspect faptul ca Daniel Stefan, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri, nu ia masuri impotriva arbitrilor care oficiaza la jocurile in care formatia din Ulmeni nu pierde. Acest lucru trebuie sa ii dea de gandit presedintelui AJF Calarasi, Doru Dinca.
Mircea Brandusa, observatorul jocului de la Radovanu, este in relatii foarte reci cu Daniel Stefan. Prin nota acordata lui Ivanciu, Brandusa ii da ocazia sefului arbitrilor sa demonstreze ca este capabil sa faca deratizare in arbitrajul calarasean. In perioada in care Cataros era seful AJF Calarasi, Gascanu s-a plans ca nu este lasat sa ia masuri impotriva celor care gresesc. Acum are ocazia sa-l suspende pe Ivanciu, lucru pe care fotbalul calarasean il asteapta din cele mai vechi timpuri.
Daca impotriva lui Ionel Ivanciu nu se vor lua masuri, atunci Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi are doua solutii. Fie renunta la Gascanu, fie renunta la observatorii care merg la meciurile din campionatul judetean pentru ca nu are rost ca fiecare echipa sa plateasca 45 de lei – valoarea baremului de observare pentru Liga a 4-a – de pomana unui cetatean care vine la jocuri in calitate de simplu spectator. Ca sa vezi un spectacol sportiv, trebuie sa platesti, nu sa primesti.

No Comments

  1. Răzbunarea lui Şteche?

  2. bai nu mai dati vina pe albitraji astia de la manastirea nu albitrajju a fost mizerabil voi ati fost niste mizeri nu puteati sa faceti 2 pasi sau sa dati cu picioru in mingie albitraju numaru 1 a fluierat tot ce a fost na fluierat nimik peste asa k ciocu mic radovanu 4
    manastirea 1
    de ras trebuia sa fie 7