SPORT — 21 aprilie 2014 at 16:04

"Leu nici nu stie unde e Radovanu"

by

De cand Steaua Radovanu a batut cu 4-1 pe Unirea Manastirea, Marian Speriatu – Olariu nu isi mai incape in piele. Tehnicianul stelistilor s-a aratat deranjat de faptul ca Bogdan Leu, seful corpului de observatori, a enumerat formatia sa alaturi de Progresul Fundulea printre echipele care nu doresc ca la meciurile de pe teren propriu sa fie delegati arbitri tineri.
„Cum sa imi doresc eu arbitri batrani? Nu exista asa ceva! Pai, ce? Eu sunt nebun sa mi-l trimita pe Solomon? Oarba dupa el! Eu nu am cerut niciodata un arbitru. Nu ma intereseaza daca este taran sau este batran, pe mine ma intereseaza sa fie corect. Eu nu am dat in viata mea un leu la un arbitru. La Radovanu nu este ca la Fundulea. Eu am avut meci acolo si in cabina arbitrilor era nunta. Asa ceva nu o sa vedeti niciodata la Radovanu”, a declarat Olariu.
Acesta nu se opreste aici. „Maine o sa ma duc la doamna primar si ii voi cere sa il sune pe Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, pentru a cere lamuriri cu privire la aceasta declaratie. Nici nu stiam ca exista baiatul asta. Cand i-am citit numele am crezut ca e de la box. Eu nu dorm noaptea din cauza fotbalului. Nu mi-am dat pantalonii jos in fata lui Manastirea si nu voi face acest lucru in fata nimanui. Bogdan Leu nici nu stie unde e Radovanu si habar nu are ce echipa am avut eu sambata”, a completat antrenorul Stelei.
Speriatu a prins glas dupa victoria cu Manastirea, dar uita ca si-a retras echipa de pe teren la Dragos Voda fara ca Steaua Radovanu sa fie depunctata. De asemenea, aceluiasi Speriatu i s-a stricat telefonul in acelasi timp in care i s-a stricat masina in drum spre Fundulea. Defectiunea vehiculului a facut ca Steaua Radovanu sa nu mai ajunga la meci, iar defectiunea aparatului telefonic l-a impiedicat pe antrenor sa anunte neprezentarea formatiei pe care o pregateste.
 

No Comments

  1. speriatule cand ai vazut tu nunta la fundulea,din moment ce nu v.ati prezentat?!

  2. ii sugerez d-lui sPERIATU sa asculte melodia Ioanei Radu,mi s-a rupt caruta-n drum….i se potriveste foarte bine

  3. sorine,cred ca d-nul Marian repara autocarul,din cauza asta nu a raspuns la telefon:)

  4. SPER(iatu) SA SE APLICE REGULAMENTELE IN VIGOARE.ACUM CA EXISTA O CONDUCERE NOUA A AJF-ului CU SIGURANTA SE VA FACE LUMINA REPEDE