SPORT — 21 aprilie 2014 at 10:40

Leu: "Marin Stefan trebuia sa ma sune"

by

Lucrurile nu merg tocmai bine in fotbalul calarasean, iar o parte importanta din vina apartine observatorilor. Marin Stefan a fost prezent la meciul dintre Lehliu Gara si Chirnogi, scor 4-2, preferand sa urmareasca jocul de la nivelul gazonului, desi stadionul pe care s-a jucat partida dispune de tribuna. Bogdan Leu este de acord ca Marin Stefan a gresit in momentul in care s-a asezat intre doua banci de rezerve.
„Daca Marin Stefan a gresit, atunci o sa plateasca. In primul rand, nu trebuia sa stea intre cele doua banci. Eu le-am zis sa stea in tribuna, ca sa vada jocul mai bine. De la nivelul gazonului nu se vede mare lucru si esti nevoit sa dai credit arbitrului. Din pacate, eu vorbesc degeaba. Ei fac tot ce stiu. Nu se poate asa ceva. Marin Stefan trebuia sa ma sune din moment ce a fost la un meci cu probleme, dar nu a facut-o. Nu este normal asa ceva”, a declarat Bogdan Leu, care isi doreste sa vada inregistrarea partidei inainte de a lua o masura impotriva lui Marin Stefan.
„Nu stiu ce nota i-a dat Marin Stefan lui Mirel Anghel. Inca nu am ajuns la Calarasi si nu am vazut raportul de observare. Maine voi afla totul. Daca nu a fost penalty si Marin Stefan i-a dat nota de trecere arbitrului, atunci observatorul o sa se odihneasca bine de tot inainte de a mai merge din nou la meciuri”, a precizat seful observatorilor. Acesta crede ca fotbalul calarasean nu este inca pregatit pentru o intinerire a lotului de arbitri.
„Eu am vazut cum a reactionat Silviu Moldoveanu dupa ce a fost arbitrat de catre Liviu Mitea. De asemenea, trebuie sa tinem cont si de reactia lui Dorel Dorobantu, primarul de la Fundulea, dupa meciul la care a fost arbitrat de catre Valentin Porumbel, care are numai 21 de ani. Nu toate echipele vor sa fie arbitrate de catre tineri. Cei de la Fundulea sau cei de la Radovanu sunt obisnuiti sa fie ajutati pe teren propriu si le convine cand le vine cate un arbitru batran. Am dat doar doua exemple. Ca sa nu mai existe nici o problema in privinta corectitudinii arbitrilor, echipele ar trebui sa-si filmeze meciurile. Lucrul acesta se intampla numai la Chirnogi si la Oltenita, doua echipe fara obiectiv, unde nu exista presiune. Restul nici nu vor sa auda de asa ceva. Cred ca asta arata cat de corecti sunt delegatii echipelor. Arbitrii primesc bani pentru ca li se ofera. Eu ii cunosc pe toti si am curaj sa ma uit in ochii lor pentru ca nu am luat niciodata bani de la ei atunci cand am fost arbitru. Au fost meciuri la care m-a alergat delegatul unei echipe cu 2.000 de dolari si nu i-am luat. Asistentii cu care am fost la meci au vrut sa ma bata pentru ca am refuzat banii. Manastirea a avut probleme la meciul cu Chirnogi, dar vad ca tot nu isi filmeaza meciurile. Eu stiu de ce. Viceprimarul Gingasu, pe vremea cand era delegatul echipei de fotbal, acum multi ani, a vrut sa-mi dea 1.000 de lei dupa un meci castigat de ei la Dor Marunt. A venit peste mine la carciuma si nu i-a venit sa creada ca l-am dat afara din restaurant. Este foarte bine ca delegatii echipelor vor arbitri tineri, dar eu ii rog sa nu mai dea bani arbitrilor, sa nu le mai promita nimic. Cu banii negri pe care ii dau arbitrilor ar face bine sa isi filmeze meciurile. Asa putem lua masuri impotriva celor care gresesc”, este de parere Bogdan Leu.

No Comments

 1. silviu moldoveanu

  in loc sa va luati de delegatii echipelor domnule Bogdan ar trebui sa va uitati in curtea dumneavoastra ,a observatorilor pentru ca acolo este de fapt marea problema a arbitrajului calarasean, referitor la reactia mea fata de Mitea este justificata dar el a fost acoperit de un observator care a tinut mortis sa fie capra ,

  • leu bogdan

   Partial aveti dreptate domnule Moldoveanu, probleme sunt in toate structurile fotbalului calarasean, dar puterea de a schimba lucrurile sta in dumneavoastra, reprezentantii echipelor.
   Observatorul este de cele mai multe ori la distanta mare de faza si trebuie sa dea credit arbitrului el putanad interveni numai atunci cand observa o maniera tendentioasa de arbitraj din partea arbitrului sau cand sunt faze clare.
   Arbitrii au gresit, gresesc si vor gresi dar daca o fac neintentionat ar trebui sa le dam credit. Si jucatorii dumneavoastra gresesc dar nimeni nu-i suspecteaza de rea credinta. Atunci cand arbitrii gresesc intentionat ar trebui sa se ia cele mai drastice masuri.
   Trebuie sa intelegem ca sunt arbitri de liga 4, nu de liga 1, nu arbitrii FIFA

   • Sorin Anghel

    Domnule Bogdan Leu, astept sa luati masuri impotriva lui Marin Stefan pentru ca a stat la nivelul gazonului la meciul dintre Lehliu Gara si Chirnogi. La Lehliu Gara exista tribuna. Nu sunt de acord cu dvs cand spuneti ca observatorul trebuie sa dea credit arbitrului pentru simplul motiv ca acesta se afla mai aproape de faza. Daca judecam dupa acest principiu, ar trebui sa nu mai existe observatori. Am vazut ca s-au luat masuri impotriva lui Mirel Burlacu si Dan Lulea, vreau sa se intample acelasi lucru si cu Marin Stefan.

 2. Hotii striga „Hotii!!!”, si stiti de ce, pentru ca asa i-ati invatat domnilor delegati 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *