SPORT — 21 aprilie 2014 at 08:51

Chirnogi vrea arbitri din Giurgiu

by

Nemultumit de prestatiile arbitrilor in meciurile cu Ulmeni, scor 1-1, si cu Lehliu Gara, scor 2-4, presedintele Victoriei Chirnogi, Mircea Dan, doreste ca jocurile pe care formatia sa le mai are de disputat pe teren propriu pana la finalul acestui sezon sa fie arbitrate de catre brigazi din judetul Giurgiu. Oficialul chirnogenilor nu face altceva decat sa protesteze impotriva „centralilor” Andrei Stan si Mirel Burlacu.
„Voi face o adresa oficiala catre Colegiul Judetean de Arbitri in care voi solicita ca la meciurile de pe teren propriu sa fie trimisi arbitri din judetul Giurgiu. Suntem dispusi sa suportam costuri suplimentare daca in judetul Calarasi nu se gasesc arbitri in stare sa fie corecti. Nu suntem la promovare, nu ne luptam cu nimeni, dar nu putem accepta sa fim bataie de joc a arbitrilor. Suntem o echipa serioasa, avem un buget si nu putem lasa nimic la voia intamplarii”, a declarat Mircea Dan, presedintele Victoriei Chirnogi. Pana la finalul acestui campionat, elevii lui Adrian Cristea mai au de jucat „acasa” cu Oltenita, Ciocanesti, Borcea si Dragos Voda.
La meciul de la Lehliu Gara, castigat de catre gazde cu 4-2, chirnogenii au vrut sa iasa de pe teren in momentul in care arbitrul Mirel Anghel a dictat lovitura de pedeapsa pentru lehlieni. Un gest identic au facut cei de la Chirnogi si in turul campionatului, la Ulmeni. Nemultumiti de prestatia „centralului” Virgil Valeanu, jucatorii antrenati de catre Adrian Cristea au vrut sa iasa de pe teren. La Lehliu Gara, la fel ca la Ulmeni, observator a fost Marin Stefan, personaj alunecos, care n-a avut niciodata curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
 

No Comments

  1. Olteanu Costinel

    de cate ori ati observat meciuri si a fost acuzat arbitrajul, ce masuri ati luat? se intorc impotriva dvs. acum. D-zeu vede!