SPORT — 21 aprilie 2014 at 15:25

Bold are fisura de tibie

by

CSM Oltenita a reusit sa dechida scorul in partida cu Viitorul Curcani, scor 2-0, dintr-un penalty acordat in urma unei faze controversate. Vicepresedintele AJF Calarasi, Nicolae Eftene, a fost prezent la meci si sustine ca „centralul” Gabriel Dociu a acordat initial „indirecta” pentru echipa oaspete, dar a revenit asupra deciziei sale si a aratat punctul cu var dupa ce s-a consultat cu „asistentul” Gigel Nastase.
Ionel Bold – Dodo, jucatorul oaspetilor care a fost implicat in acea faza, nu a mai putut continua jocul in urma contactului cu un adversar si a ajuns la Spitalul Municipal din Oltenita. „A fost o minge intre mine si un adversar. Eu am respins mingea in corner, iar atacantul de la Oltenita m-a lovit cu varful ghetei in tibie. El a vrut sa loveasca mingea, n-a avut niciodata intentia de a ma lovi pe mine. Mai departe, nu stiu ce decizie a luat arbitrul. Cand mi-am revenit de durere, Oltenita deja marcase din penalty. Am fost la spital si mi s-a spus ca am fisura la tibia stanga. Calc cu greutate. Medicul a vrut sa imi puna piciorul in gips, dar fiind Pastele am refuzat. Oricum, vreau sa subliniez faptul ca jucatorul de la Oltenita nu a vrut sa ma loveasca. El a ajuns mai tarziu, eu i-am suflat mingea si s-a intamplat ca in loc de minge sa nimereasca tibia mea. Nu a fost nici un fel de penalty. Arbitrajul a fost foarte bun in prima repriza. Dupa pauza parca au arbitrat altfel”, a declarat Dodo, care crede in continuare ca Viitorul Curcani poate scapa de retrogradare.
„Noi ne luptam cu Dor Marunt, jucam numai pe teren si cred ca asta este si motivul pentru care suntem atat de jos in clasament. Daca prindem un loc care sa ne dea dreptul sa participam la baraj sunt convins ca vom juca si anul viitor in Liga a 4-a. Echipele care sunt acum pe locul al doilea in Categoria Onoare nu isi doresc sa promoveze. Noi mai avem de jucat acasa cu Radovanu, Sarulesti si Lehliu Gara, echipe in fata carora putem invinge. Si la Dragos Voda cred ca vom castiga. La Oltenita am jucat foarte bine, ne-a ajutat si terenul, dar nu am fost in stare sa marcam”, este de parere fundasul celor de la Curcani.
 
 
 

Comments are closed.