SPORT — 20 aprilie 2014 at 07:41

Eftene si Ticu, alaturi de Mircea Dan

by

Faptul ca Mircea Dan, presedintele Victoriei Chirnogi, si-a anuntat intentia de a demisiona din Comitetul Executiv a pus pe jar lumea fotbalului calarasean. Nicolae Eftene, vicepresedintele AJF Calarasi, si Cornel Ticu, membru in Comitetul Executiv al AJF Calarasi in calitate de reprezentant al echipelor cu activitate exclusiva in sectorul juvenil, au reactionat imediat.
„Nu se poate sa demisioneaza din Comitetul Executiv. Voi avea o discutie cu Mircea Dan in aceste zile si il voi convinge sa nu faca acest lucru pentru ca nu rezolva absolut nimic daca se retrage. Nu este normal sa faca asa ceva din moment ce el nu a gresit cu nimic. Trebuie sa plateasca cei care nu isi fac treaba, cei care comit greseli, cei care isi bat joc de echipe. De ce sa plece Mircea Dan din Comitetul Executiv? Nu e mai bine sa plece Mirel Anghel din arbitraj daca si-a batut joc de un meci?”, a declarat Nicolae Eftene.
Pe o pozitie asemanatoare se afla si Ticu. „Eu il stiu drept un om care vrea sa faca treaba si ma bucura foarte mult faptul ca face parte din Comitetul Executiv. Il voi suna si il voi ruga sa nu demisioneze. Nu e genul de om care sa abereze cand vina vorba despre arbitraj. Daca a ajuns sa fie enervat de catre Mirel Anghel inseamna ca acolo chiar s-a intamplat ceva. Sa se ia masuri impotriva celor care gresesc. Fotbalul calarasean are nevoie de oameni ca Mircea Dan. Chirnogi este o echipa cu traditie, e normal ca presedintele ei sa fie in Comitetul Executiv”.

Comments are closed.